2022-03-03 17:30:07
Φωτογραφία για Σάκης Τανιμανίδης – ΑΝΤ1: Οδηγούνται σε βελούδινο τηλεοπτικό «διαζύγιο»;



 Τα χαμηλότερα νούμερα στην ιστορία του ΑΝΤ1 σημειώνει η «Φάρμα» ακόμα και μετά την αλλαγή μέρας και ώρας προβολής που έγινε. Το ριάλιτι «βυθίζει» την prime time του Παρασκευο-σαββατοκύριακου σε ποσοστά που κάτω του 5% και επηρεάζει τον συνολικό μέσο όρο του καναλιού.

Οι ιθύνοντες του σταθμού απογοητευμένοι, προσπαθούν να σώσουν το πρόγραμμα και να υπερασπιστούν μέχρι τελευταία στιγμή τις επιλογές τους, αλλάζοντας για μια ακόμη φορά την ώρα προβολής της «Φάρμας».

Από την άλλη, ο Σάκης Τανιμανίδης βλέπει πως οδηγήθηκε σε ένα τηλεοπτικό Βατερλό χωρίς εκείνος να ευθύνεται καθώς από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του, τόσο για το casting των παικτών όσο και για το τελικό αποτέλεσμα του ριάλιτι που έβλεπαν οι τηλεθεατές.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Τανιμανίδης χρέωσε στην εταιρεία παραγωγής το κακό τηλεοπτικό αποτέλεσμα και σύμφωνα με πληροφορίες οι ενστάσεις του έφτασαν στα υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού που ακόμη και σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές τον θέλουν στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα τώρα με το περιβάλλον του παρουσιαστή φαίνεται πως είναι δυσαρεστημένος με τις εξελίξεις και το ρεπορτάζ τον θέλει ήδη να μελετά το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα παρόλο που το συμβόλαιο του με τον ΑΝΤ1 λήγει την επόμενη σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάκης Τανιμανίδης εκτός από παρουσιαστής είναι και παραγωγός.

Στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον σταθμό υπάρχει ο όρος πως η εταιρεία παραγωγής του- μέσα στο διάστημα που τρέχει το συμβόλαιό του- πρέπει να βγάλει το Shark Tank, ένα διαγωνιστικό ριάλιτι για επιχειρηματικές ιδέες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΑΝΤ1 δεν φαίνεται να έχουν πρόθεση να βγάλουν το νέο ριάλιτι αφού θεωρούν πως η εποχή αυτών των τηλεοπτικών προγραμμάτων έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του παρουσιαστή. Το ρεπορτάζ τον θέλει να μελετά ένα βελούδινο τηλεοπτικό «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1, αφού μέχρι στιγμής δεν βλέπει κάποια κίνηση από τους ιθύνοντες του σταθμού για το μέλλον του στην παρουσίαση.

Στον ΑΝΤ1 κρατούν σιγή ιχθύος και δεν ανοίγουν χαρτιά τους για τα επόμενα τηλεοπτικά τους σχέδια, αν και δεν αναμένονται εκπλήξεις και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

znews.gr-Γιώργος Μπέζας



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ