2022-03-13 17:50:25
Φωτογραφία για Κατερίνα Καραβάτου για το STAR: «Το έμαθα μέσα από ένα δημοσίευμα, ήταν σοκαριστικό»

 



Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Τίνα Μεσσαροπούλου στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, η Κατερίνα Καραβάτου τοποθετήθηκε για το τέλος της περσινής εκπομπής της στο Star, Η Φωλιά των Κου Κου.

«Η αλήθεια είναι για να πούμε τα πράγματα όπως είναι. Όχι ότι έχει νόημα μετά από τόσο καιρό. Όχι δεν το ήξερα, ήξερα ότι συνεχίζω. Οπότε όταν το έμαθα μέσα από ένα δημοσίευμα, είναι κάτι που μπορεί να σου προκαλέσει μία αναστάτωση. Για να το πω ευγενικά.» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Όταν λέγαμε για το πρωινό του Star, δεν είχα πει ότι δεν θέλω να μιλάμε για πράγματα τα οποία λένε κάποιοι ή διαρρέουν για την επόμενη σεζόν; Προφανώς η Τίνα ήξερε πριν από εμένα αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Αυτό είναι μια επιτυχία της Τίνας. Ήταν κάτι το οποίο για εμένα ήταν σοκαριστικό. Είναι τέλειο που κι η Δανάη Μπάρκα πηγαίνει καλά αλλά θέλω να πω πως η εναλλακτική εκπομπή στην πρωινή ζώνη ήταν η Φωλιά των Κου Κου και νομίζω ότι άνοιξε ένα δρόμο τον οποίο τώρα βλέπουμε να μεγαλουργεί στην εκπομπή της Δανάης.» πρόσθεσε η Κατερίνα Καραβάτου.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ