2022-04-13 20:32:11
Φωτογραφία για Η «Κλινική» του ΑΝΤ1: Η χρονική πίεση, οι στόχοι στην τηλεθέαση και το μέλλον της σειράς....
Στο «κόκκινο» δουλεύουν αυτή την περίοδο όλοι οι συντελεστές, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που εργάζονται στη νέα ιατρική σειρά του ΑΝΤ1 «Η κλινική». Πριν από λίγες μέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα και αυτά είναι καθημερινά και πολύωρα, καθώς στόχος του καναλιού είναι η πρεμιέρα να πραγματοποιηθεί στα τέλη του μήνα ή το αργότερο στις αρχές του επόμενου. 

Η υπόθεση εστιάζει σε δύσκολα περιστατικά που εκτυλίσσονται σε ένα νοσοκομείο. Τέσσερις γιατροί και μια νοσοκόμα δίνουν το καλύτερο τους εαυτό για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Τα επεισόδια που θα γυριστούν θα είναι συνολικά 60 και κατά πάσα πιθανότητα θα προβάλλονται κάθε βράδυ στις 21.00.

Η σκέψη είναι αν τα αποτελέσματα στην τηλεθέαση είναι θετικά να συνεχίσει η σειρά στην prime time του σταθμού μέχρι και τον Ιούλιο, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν. Αυτό, βέβαια, θα σημαίνει πως θα προβάλλεται σε άλλη ζώνη προβολής. 

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 δηλώνουν ανεπίσημα πως θα είναι ικανοποιημένα αν η σειρά καταφέρει με τον βαρύ ανταγωνισμό να «χτυπήσει» το 10%, κάτι το οποίο από τους ειδικούς της αγοράς κρίνεται ακατόρθωτο, όταν αυτή τη στιγμή η ζώνη έχει «παγιωθεί» σε ποσοστά της τάξεως του 4%.

Το σίγουρο είναι πως ασκείται χρονική πίεση για να προλάβουν τους χρόνους, καθώς σύντομα θα πρέπει να ξεκινήσει και η προώθηση για την επικείμενη πρεμιέρα. 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ