2022-04-15 18:04:44
Φωτογραφία για Νίκος Πολυδερόπουλος: «Λένε μου φέρθηκε αυτός σκάρτα, ας έβλεπες τις πράξεις του»



Στο Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος και μίλησε μεταξύ άλλων για τη δική του οπτική σε σχέση με τη θρησκεία και πως εξέλαβε το ατύχημα που είχε με τη μηχανή.

«Μπορεί να ξεφεύγω με απλά πράγματα. Είμαι πολύ πειθαρχημένος με τον εαυτό μου. Για εμένα ο χριστιανισμός δεν είναι κοίταξε να δεις δεν θα φάω σήμερα κρέας αλλά φασόλια και θα πάω να κοινωνήσω. Πιστεύω ότι πρέπει να αγγίζεις με τις πράξεις…. Είμαι της άποψης πως δεν φταίει κανένας για ότι έχει συμβεί στη ζωή του, φταίω μόνο εγώ. Που λένε αυτός μου φέρθηκε σκάρτα. Ας έβλεπες τις πράξεις του να μην του είχες εμπιστοσύνη. Εξαπατάσαι μία φορά αλλά τη δεύτερη είναι στο χέρι σου» είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.







«Το ατύχημα με τη μηχανή ήταν ένα φρένο. Είχα σπάσει κνήμη και περόνη και δεν μπορούσα να περπατήσω για ένα χρόνο. Με έκανε να πω κοίταξε να δεις. Τι μπορώ να κάνω μέσα στην καθημερινότητά μου με ένα πόδι και τι μπορώ αν είμαι αρτιμελής κι υγιής. Αν έχεις τα δύο σου πόδια. Το μόνο εμπόδιο είσαι εσύ.» πρόσθεσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ