2022-04-18 16:00:03
Φωτογραφία για Νίκος Μουτσινάς: Επιστρέφει στην παλιά του ώρα;

 



Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που στον ΣΚΑΪ αποφάσισαν την μετακόμιση του Νίκου Μουτσινά μια ώρα αργότερα δηλαδή το απόγευμα και το “Καλό Μεσημεράκι” ξαναεπιστρέφει με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς τυμπανοκρουσίες στο… μεσημέρι!

Η αλήθεια είναι ότι τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν ακόμα χαμηλότερα από αυτά που έκανε πριν η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Κάτι η αλλαγή της ώρας, κάτι η επικαιρότητα καθώς η εκπομπή βρέθηκε απέναντι από τον Νίκο Ευαγγελάτο και από τα δυσθεώρητα λόγω Πάτρας ποσοστά του και το “Καλό Μεσημεράκι” περιορίστηκε ξαφνικά στο 10%, αφού ακόμα και με το Rouk Zouk απέναντι, η εκπομπή δεν είχε κάνει ποτέ 10%. Ζέτα και πάλι Ζέτα εν ολίγοις… Αμέσως στον ΣΚΑΪ σήμανε συναγερμός με αποτέλεσμα να ενεργήσουν άμεσα στο πρόγραμμα και να ζητήσουν την επιστροφή της εκπομπής στις 15.00 πριν να είναι πολύ αργά, όπερ και εγένετο.

Ετσι, από την Τετάρτη 27 Απριλίου οπότε και επιστρέφει ο Νίκος Μουτσινάς και η παρέα του από τις πασχαλινές διακοπές, το “Καλό Μεσημεράκι” θα προβάλλεται στην παλιά του ώρα. Μάλιστα, στο κανάλι δεν έχουν σκοπό να το φωνάξουν με τρέιλερ όπως έγινε την προηγούμενη φορά που το 15.00 έγινε 16.00. Αλλωστε, η αλήθεια είναι ότι δεν το κατάλαβαν και πολλοί, αν και νομίζω ότι ο Νίκος δεν πρόκειται να το αφήσει ασχολίαστο αυτό που συνέβη, παρά το γεγονός ότι τη φετινή χρονιά τα έχει βρει μπαστούνια… με την τηλεθέαση.

tinasmess.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πειράματα με αβγά
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πειράματα με αβγά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ