2022-04-22 16:30:03
Φωτογραφία για Τα δύο νέα καλοκαιρινά προγράμματα που έρχονται στον ΑΝΤ1

 



Μετά από μία ομολογουμένως δύσκολη σεζόν, κυρίως για την prime time του ΑΝΤ1, ο σταθμός του Αμαρουσίου φιλοδοξεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος λανσάροντας δύο νέα προγράμματα μέσα στο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το "Τηλέραμα", η διοίκηση του ΑΝΤ1 έχει εγκρίνει την παραγωγή μιας σειράς μυθοπλασίας και ενός τηλεπαιχνιδιού με έντονα στοιχεία σόου αλλά και ριάλιτι, που θα βρεθούν για πρώτη φορά στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Αναλυτικότερα, η σειρά αφορά ιατρικές υποθέσεις, γι’ αυτό ο τίτλος της ενδέχεται να είναι "Ιατρικές ιστορίες", και θα έχει στο επίκεντρο όσα αντιμετωπίζει το προσωπικό μιας κλινικής, ενώ θα μεταδίδεται καθημερινά. Η σειρά έχει διασκευαστεί για πολλές χώρες και δεν πρόκειται για κλασική παραγωγή μυθοπλασίας, αλλά έχει πιο… ριάλιτι ματιά, με τους εμπλεκόμενους να μιλάνε και στην κάμερα, περιγράφοντας πολλά από όσα συμβαίνουν.

Η άλλη καινούρια παραγωγή που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες είναι ένα παιχνίδι, που θα έχει κι αυτό έντονο το ριάλιτι στοιχείο και ο προσωρινός τίτλος που του έχουν δώσει στον ΑΝΤ1 είναι "Γέλασες; Έχασες!", με συμμετέχοντες κυρίως celebrities που καλούνται να μείνουν μαζί για κάποιες ώρες προσπαθώντας… να μη γελάσουν

. Ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι σκληρός, καθώς ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει για να προκαλέσει το γέλιο στους άλλους και να τους διώξει από το παιχνίδι. Για τον λόγο αυτόν στο παιχνίδι σε όσες χώρες έχει προβληθεί λαμβάνουν μέρος πολλοί stand up comedians, που προσπαθούν να κάνουν τους υπόλοιπους να γελάσουν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πορεία των δύο παραγωγών μέσα στο καλοκαίρι, ανάλογα με την απήχησή τους στους πίνακες τηλεθέασης, θα κρίνει αν θα πάρουν το "πράσινο φως" και για την επόμενη χειμερινή σεζόν.

yupiii.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ