2022-05-17 19:40:06
Φωτογραφία για Ο παπα-Γρηγόρης μιλάει για το φινάλε της σειράς!
 

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Τηλεθεατή,  μοιράστηκε τα συναισθήματα του τώρα που η πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 φτάνει στο τέλος της.

Η σειρά φτάνει στο τέλος της. Ως άνθρωπος του Θεού, ο παπα-Γρηγόρης θα έδινε άφεση αμαρτιών σε όλους αυτούς που έπαιξαν βρόμικο ρόλο σε αυτή την ιστορία;

«Νομίζω ότι θα το έκανε, γιατί ο καθένας δικαιούται μια δεύτερη, ίσως και μια τρίτη ευκαιρία».

Εσείς έχετε σκεφτεί ποιο θα θέλατε να είναι το φινάλε;

«Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί τον πρώτο χρόνο το είχα κάνει, δεν έβγαινε τίποτα και τσαντιζόμουν. Μου αρέσει η έκπληξη και περιμένω πώς και πώς το επόμενο επεισόδιο για να δω τι άλλο έχει σκεφτεί το δίδυμο της επιτυχίας που μας έχει τρελάνει τα τελευταία τρία χρόνια».

Πώς αισθάνεστε που τελειώνει αυτό το όμορφο ταξίδι;

«Στενοχωρημένος και όχι μόνο εγώ, όλοι νιώθουμε έτσι, γιατί έχουμε γίνει πια μια οικογένεια. Είναι σαν να αφήνουμε το σπίτι μας, το χωριό μας, τους ανθρώπους που ζούμε μαζί τους και να πηγαίνουμε κάπου αλλού. Και οι τηλεθεατές μας σταματούν στο δρόμο και μας λένε "τι θα κάνουμε τώρα; Εμείς τρία χρόνια ζούμε μαζί σας στο Διαφάνι". Κακά τα ψέματα, ήταν και δύσκολα τα χρόνια αυτά».


Έπαιξαν ρόλο σε αυτό και οι συνθήκες που βιώσαμε όπως, για παράδειγμα, η καραντίνα;

«Σίγουρα έπαιξε ρόλο η καραντίνα, γιατί ο κόσμος είχε μείνει μέσα, δεν είχε τι να κάνει, τι να δει και ήταν μια μεγάλη λύτρωση και γι’ αυτούς η σειρά. Ωστόσο, αν δεν τους άγγιζε από την αρχή, αν δεν χτυπούσε τις "χορδές" τους, δεν θα συνεχίζαμε. Η επιτυχία δηλαδή, ούτως ή άλλως, θα προέκυπτε. Βεβαίως βοήθησε και τα νούμερα ανέβηκαν πολύ πιο γρήγορα, αλλά -κακά τα ψέματα- είμαστε τρία χρόνια στα σπίτια των ανθρώπων κι αυτοί νιώθουν ότι είναι μαζί μας στο Διαφάνι».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ