2022-05-18 19:09:20
Φωτογραφία για Επιστρέφουν οι Ρίσβας-Σάκκαλη στον ΑΝΤ1 με κωμική σειρά!

 



Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται σε περίπου ένα ενάμισι μήνα, αλλά οι προετοιμασίες για την επόμενη έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί ετοιμάζουν με στρατηγικές κινήσεις το νέο τους πρόγραμμα, αφού ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερος του χρόνου. Έτσι, ο ANT1 αφήνει στην άκρη τα ριάλιτι κι επενδύει σε αυτό που τον εκτόξευσε στην κορυφή: τις σειρές. Μία νέα κωμική σειρά έρχεται την επόμενη σεζόν κι ο ANT1 έχει “στρατολογήσει” μερικά από τα κορυφαία ονόματα της μυθοπλασίας.

Το κανάλι του Αμαρουσίου είδε κι απόειδε με τα ριάλιτι, τα οποία δεν κατάφεραν να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό, και αποφάσισε να επενδύσει σε αυτό που αποζητά περισσότερο το ελληνικό κοινό. Οι σειρές μυθοπλασίας φέτος κυριάρχησαν στη μικρή οθόνη,  με τις δραματικές να κυριαρχούν. Ωστόσο, οι κωμικές σειρές δεν έλειψαν, αφού οι τηλεθεατές πάντα αναζητούν μία ιστορία να “σκάσει το χειλάκι τους”. Συνεπώς, ο ANT1 θα φέρει μία νέα κωμική σειρά γεμάτη κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του fthis, την παραγωγή της νέας σειράς θα αναλάβει η Tanweer με τη σκηνοθεσία να επιμελείται ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και τις ταινίες «Σούλα Έλα Ξανά» και «Μόλις Χώρισα».

Από την άλλη, το σενάριο υπογράφει ένα συγγραφικό δίδυμο έκπληξη. Ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σάκκαλη, που μας έχουν χαρίσει εμβληματικές σειρές, όπως τα «Μαύρα Μεσάνυχτα», το «50-50», «Το σπίτι της Έμμας», το «Ταμάμ», τη «10η εντολή», «Έρωτας με διαφορά», θα αναλάβουν τη νέα κωμική σειρά του ANT1.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ