2022-05-22 09:20:07
Φωτογραφία για Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας που αλλάζει τα δεδομένα...



Ένας νέος έρωτας θα κάνει την Ευτυχία να πετάξει από χαρά ξανά, στην σειρά "Η γη της ελιάς". Η Ευτυχία, παρόλο που μαθαίνει πως είναι έγκυος στο παιδί του Αποστόλη, αποφασίζει να το μεγαλώσει μόνη της, χωρίς να επιστρέφει σε εκείνον.

Ο Αποστόλης κάνει πλέον συνεχείς προσπάθειες για να την προσεγγίσει ξανά, δίχως όμως κανένα αποτέλεσμα. Ακόμα και η Άννα στέκεται στο πλευρό της κολλητής της, αγνοώντας την οργή του αδελφού της.

Πολύ σύντομα όμως, ένας νέος έρωτας θα της χτυπήσει την πόρτα, με αποτέλεσμα η Ευτυχία να αλλάζει στάση, στην "Γη της ελιάς". Θα θεωρήσει πως η μοίρα της δίνει μία δεύτερη ευκαιρία να ερωτευτεί ξανά, να ζήσει, να χτίσει μια οικογένεια που τόσο πολύ επιθυμεί.

Όπως έγραψε το Youfly.com, ο αδελφός της Εύας, ο Άρης, έρχεται στη Μάνη, με σκοπό να μείνει μόνιμα στην Αερόπολη. Εκεί, γνωρίζει τη νεαρή Ευτυχία και εντυπωσιάζεται από την ομορφιά και τον δυναμισμό της.

Ο Άρης θα προσεγγίσει την Ευτυχία, παρόλο που εκείνη θα δείξει αρκετά διστακτική στην αρχή. Ο νέος αυτός έρωτας θα φουντώσει, με τον Αποστόλη να γίνεται έξαλλος! Δε μπορεί να διανοηθεί πως η γυναίκα της ζωής του, βρίσκεται στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα.

Ένας νέος πόλεμος ξεκινά, ανάμεσα στον αδελφό της Εύας και τον Αποστόλη. Η Ευτυχία βρίσκεται στη μέση, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες. Το ζευγάρι περνάει ξανά μία τεράστια κρίση.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ