2022-05-30 15:30:07
Φωτογραφία για Η νέα σειρά του Mega που έρχεται από την Κύπρο...

 



Tο Mega, που συνεχίζει να επενδύει στη μυθοπλασία και την επόμενη σεζόν, εξασφάλισε τα δικαιώματα της σειράς «Κάμπινγκ» που έκανε τεράστια επιτυχία στον ALPHA Κύπρου και συνδυάζει χιούμορ, περιπέτεια και μυστήριο.

Η σειρά θα διασκευαστεί για λογαριασμό του MEGA και θα γυριστεί εκ νέου έχοντας ως καμβά βέβαια την κυπριακή παραγωγή. Μάλιστα η εν λόγω παραγωγή καθήλωνε καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσής της τους τηλεθεατές, με τα ποσοστά να αγγίζουν το 25%, ενώ την ώρα προβολής της τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπαιρναν φωτιά.

Το σενάριο της σειράς περιστρέφεται γύρω από τον καταπιεσμένο πρώην λογιστή Ιορδάνη Ιορδάνου, ο οποίος αποσπώντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό με δόλιο τρόπο, μετακομίζει με τα δυο του παιδιά στο κάμπινγκ που διευθύνει ο πολύ μυστήριος Θαλής Μιλήσιος. Οταν τον ανακαλύπτουν θα εκμεταλλευτεί τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Τάσο Αθάνατο και τη σύζυγό του Στέλλα Αθάνατου για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Ξέπλυμα βρόμικου χρήματος. Η ηρεμία των κατοίκων του κάμπινγκ ταράζεται με τις συχνές επισκέψεις της αστυνομίας.

Πηγή: Tv-24





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ