2022-06-04 18:00:04
Φωτογραφία για Εκτός «Mega Καλημέρα» η Φλορίντα;



 Τρέχουν οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Φλορίντα Πετρουτσέλι να μη συνεχίσει τη νέα σεζόν στο MEGA Καλημέρα, δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη. Ποιος είναι ο λόγος;

Ειδικότερα, όπως ανέφεραν στο OPEN Weekend, όλα δείχνουν πως η Φλορίντα Πετρουτσέλι θα αποχωρήσει τη νέα σεζόν από την πρωινή εκπομπή του MEGA για προσωπικούς της λόγους. Παρόλο που δεν έχει οριστικοποιηθεί αυτή η απόφαση, η δημοσιογράφος είναι αρκετά κοντά στο να λήξει τη συνεργασία της με την εκπομπή.

Οι πληροφορίες θέλουν να είναι μόνο προσωπικοί της λόγοι και όχι διότι δεν “έδεσε” με τους υπόλοιπους. Άλλωστε, με την Ελεονώρα Μελέτη έχει άριστες σχέσεις αφού είναι και κουμπάρες, ενώ με τους υπόλοιπους γνωρίζονται χρόνια και είναι καλοί φίλοι.

Ένας λόγος θα μπορούσε να είναι οι οικογενειακές δυσκολίες, αφού έχει δύο μικρά παιδιά και οι απαιτήσεις να είναι υψηλότερες. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην πρωινή ζώνη και έχει δώσει έναν άλλον αέρα στο Μεγάλο Κανάλι.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ