2022-06-05 12:30:07
Φωτογραφία για Μπαίνει δυνατά στην ελληνική  μυθοπλασία ο ΣΚΑΪ...
Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ, ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2022-2023, θέλουν να επενδύσουν στην εγχώρια μυθοπλασία. Σε αυτό το πλαίσιο, μάλιστα, έχουν εγκρίνει ήδη τρεις καινούργιες και πρωτότυπες προτάσεις. Πρόκειται για την κοινωνική σειρά «ΣτΟργή», τη μεταφυσική κωμωδία «Ζωή», καθώς επίσης και τη, δραματική σειρά «Γλυκάνισος».

Όσον αφορά την τελευταία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «MYtv», είναι η νέα σειρά-πρόταση που φέρει τη σεναριακή υπογραφή του Γιώργου Κυρίτση (σ.σ.: «Τα μυστικά της Εδέμ» κ.ά.), τη σκηνοθετική ματιά του Σταύρου Ποταμάρη (σ.σ.: «Οργή» κ.ά.), ενώ η παραγωγή έχει τη σφραγίδα της εταιρείας Tanweer Production.

Από εκεί και πέρα, η ιστορία έχει στο επίκεντρο μία Σύρια προσφυγοπούλα και έναν Έλληνα που συναντιούνται και αμέσως ερωτεύονται. Υπάρχουν, όμως, κάποια σοβαρά εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν σε κοινωνικό, θρησκευτικό και πολιτικό επίπεδο.

Αυτή την περίοδο, οι συντελεστές στελεχώνουν το πρωταγωνιστικό, καστ, προκειμένου να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν τα γυρίσματα και, με τη νέα σεζόν, ο ΣΚΑΪ να ρίξει τον «Γλυκάνισο» στη μαχητής τηλεθέασης και δη 3-4 φορές την εβδομάδα.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ