2022-06-05 18:57:51
Φωτογραφία για Ποιος το είπε; «Ο Γιώργος Λιάγκας χάνει το μέτρο γιατί είναι συμφορά το πολύ μυαλό και το κυνήγι των αριθμών»

 



Στο "OPEN WEEKEND" παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Κυριακής ο Αντώνης Πρέκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας σε μια κουβέντα εφ' όλης της ύλης μίλησε χωρίς να μασήσει τα λόγια του για τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Αναφερόμενος στον Γιώργο Λιάγκα είπε: "Συμβαίνει αυτό που λέμε συμφορά το πολύ μυαλό, ή από την υπερβάλλουσα φιλοδοξία της επαγγελματικής επιτυχίας και το κυνήγι των αριθμών χάνει το μέτρο".

Για την Ιωάννα Μαλέσκου υπογράμμισε: "Το θέμα είναι στην τηλεόραση το πρόσωπο να περνάει απέναντι. Αυτό που είναι να κάνει κανείς φαίνεται από την αρχή" ενώ συμπλήρωσε για τον Νίκο Μουτσινά: "Πολλές φορές η μανιέρα γίνεται κουραστική. Πρέπει χωρίς να χάνει τον χαρακτήρα του να αναζητά πού κάνει λάθος και να μην επαναπαύτηκε στις δάφνες του".

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με τον Μάρκο Σεφερλή ο Αντώνης Πρέκας δήλωσε: "Ο Μάρκος Σεφερλής είναι προφανές ότι κάνει σάτιρα. Για να αντέχει τόσα χρόνια, να τον βλέπει ο κόσμος σημαίνει ότι ο άνθρωπος έχει κάτι που προσελκύει την αγάπη του κοινού. Είναι ένας χαρισματικός λαϊκός καλλιτέχνης. Οι καρικατούρες χαρακτήρων είναι κάτι που γίνεται από τον Αριστοφάνη".



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ