2022-06-06 08:30:04
Φωτογραφία για Αυτή η Νύχτα Μένει: Μια σπουδαία ηθοποιός στη νέα σειρά του ALPHA



Η νέα σειρά του ALPHA έρχεται για να συναρπάσει. Μία ιστορία δυνατή που μας ταξιδεύει χρόνια πίσω. Ένα καστ μοναδικό, το οποίο αποτελείται από αξιόλογους κι αγαπημένους ηθοποιούς…

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα πρωταγωνιστούν ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Ηλιάνα Μαυρομάτη και ο Ιωάννης Απέργης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youfly.com, στη σειρά “Αυτή η Νύχτα Μένει” θα δούμε και την εξαίρετη ηθοποιό Άννα Μάσχα, σε έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο για την ίδια.

Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Μακρής, ενώ την σκηνοθεσία θα αναλάβει η Κατερίνα Φιλιώτου. Το τραγούδι της σειράς, θα ερμηνεύσει η εξαιρετική Γιώτα Νέγκα σε μία νέα «εκδοχή» – ενορχήστρωση από το Νίκο Κατσίκη, σολίστ του μπουζουκιού και δεξιοτέχνη πολυ-μουσικού, συνεργάτη του Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος έχει υπογράψει και την μουσική αλλά και τους στοίχους του κορυφαίου τραγουδιού.

Η ιστορία εστιάζει σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο αναγκάζεται να χωρίσει, όταν η κοπέλα φεύγει να κάνει καριέρα τραγουδίστριας. Αυτό όμως είναι η αρχή μιας σειράς εξελό, με τα οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη. Ο άντρας όμως που άφησε πίσω αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να την διεκδικήσει εκ νέου.



Youfly



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ