2022-06-06 19:30:02
Φωτογραφία για «Γέλασες; Έχασες»: Μεταφέρεται για το πρώτο μισό της σεζόν!

 



Το προγραμμάτιζαν για την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά τελικά τα σχέδια άλλαξαν στον ΑΝΤ1. 

Ο λόγος για το νέο τηλεπαιχνίδι με προσωρινό τίτλο «Γέλασες; Έχασες», που βασίζεται στο ξένο φορμάτ «LOL: Last one laughing». 

 οκτώ πρόσωπα που βρίσκονται στον ίδιο χώρο προσπαθούν ο καθένας να κάνει τον άλλον να γελάσει ώστε να χάσει. Αυτό γίνεται είτε από πλευράς παικτών με πράγματα που κάνουν ή λένε, είτε από πλευράς παραγωγής με αστεία που ετοιμάζουν. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παίζεται με επιτυχία στο εξωτερικό και πολλά από τα πρόσωπα που συμμετέχουν είναι celebrities.

Αρχικός στόχος ήταν να ξεκινήσει τον Ιούλιο, αλλά τελικά τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν πως είναι καλύτερο να ξεκινήσει στο Α πρώτο μισό της σεζόν και να μην «καεί» τους θερινούς μήνες, σύμφωνα με τον Χρήστο Κούτρα και την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Μάλιστα, μαθαίνουμε, πως υπάρχει και η σκέψη στο Μαρούσι να δημιουργηθεί και μία τρίωρη ζώνη σε κάποια μέρα της prime time, που θα ονομάζεται «ζώνη γέλιου» που θα περιλαμβάνει το «Γέλασες; Έχασες», τη νέα εκπομπή φαρσών του Πέτρου Λαγούτη, αλλά και το «Super Mammy» που συνεχίζει μέχρι τα Χριστούγεννα.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ