2022-06-19 13:40:05
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 ενόψει «Μουντιάλ»

 



Οριστικοποιήθηκε η στρατηγική του ΑΝΤ1 ενόψει Μουντιάλ. 

Μία κίνηση που το κανάλι θεωρεί πως θα αποτελέσει δυνατή επιλογή είναι η πρεμιέρα των «Ράδιο Αρβύλα» λίγο πριν ή ταυτόχρονα με το «Μουντιάλ». Σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου και τη «Real Life», η σατιρική εκπομπή θα προβάλλεται κανονικά στις 20.00 και αμέσως μετά στις 21.00 θα προβάλλονται οι αγώνες-φιλέτο του Μουντιάλ. Όλα αυτά, φυσικά, θα συμβούν από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα αξιοποιούνται και άλλα slots για τη μετάδοση αγώνων εκτός της prime time, με πιθανότερο να «ανοίξουν» στον ΑΝΤ1 και οι αγώνες στις 18.00. 

Ως εκ τούτου, οι 3 σειρές της prime time (οι δύο κωμωδίες και η σειρά της Γεωργιάδου) θα διακοπούν για περίπου τρεις εβδομάδες. Για αμέσως μετά το «Μουντιάλ» και πριν την εκπνοή του 2022, προορίζεται η «Μάγισσα». Συγκεκριμένα, θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, οπότε από τις 19 του μήνα θα μπορέσει να κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά-υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1, ακολουθώντας την τακτική του ΣΚΑΙ τα τελευταία δύο χρόνια να ξεκινά το «Survivor» λίγες μέρες πριν από την αλλαγή του χρόνου. 

Τέλος, όσον αφορά τον «Εκατομμυριούχο» θα προβάλλεται κανονικά στις 20.00 μέχρι τις 18 Νοεμβρίου και για 3 ολόκληρες εβδομάδες θα διακοπεί προσωρινά. Θα επιστρέψει αμέσως μετά, ωστόσο αναζητείται η ζώνη προβολής. 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παγώνει ο «Μονομάχος»...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παγώνει ο «Μονομάχος»...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ