2022-06-21 15:00:10
Φωτογραφία για Ελένη Μενεγάκη: «Αν υπάρχει εκπομπή για κάποιον από εσάς, δεν θα σας κόψω την τύχη»



Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πέρασε από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και η Ελένη Μενεγάκη είχε κάτι πολύ συγκεκριμένο να σχολιάσει. Μετά την προβολή σχετικού αποσπάσματος, η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε όσον αφορά στις τυχόν φιλοδοξίες κι επιθυμίες των συνεργατών της να κάνουν δική τους εκπομπή.



«Αν το Mega -και αυτό ισχύει για όλους- έχει για εσάς κάτι άλλο που να είναι όμως η εκπομπή σας, όχι αυτό το πήγαινε λίγο εδώ, πήγαινε λίγο Σαββατοκύριακο, πήγαινε λίγο απόγευμα, πήγαινε λίγο βράδυ, όχι. Αν υπάρχει εκπομπή για κάποιον από εσάς και αυτό ισχύει πάντα για τους συνεργάτες μου, δεν θέλω να τους κόβω την τύχη. Θέλω να το χαιρόμαστε και οι δύο.



Πρώτον, γιατί αν υπάρχει τέτοια πρόταση και δεν το κάνεις, δεν θα είσαι καλά ούτε εδώ. Τι να σε κάνω άμα δεν είσαι καλά; Εμείς καλά σε θέλουμε. Και σένα, και σένα, και σένα!



Τώρα αν μου λέγατε ότι σας έκαναν πρόταση να βγαίνετε λίγο το πρωί, μετά ότι υπάρχει μία άλλη εκπομπή και θέλετε να περάσετε κι από εκεί, θα σας έλεγα «τι γίνεται;». Αλλά όταν σου δίνουν μία δικιά σου εκπομπή, για ποιο λόγο; Τι, εγώ να πω να μην το κάνετε;», είπε η Ελένη Μενεγάκη.







«Εδώ δεν λέγαμε όχι σε εκείνους που πήγαιναν σε άλλο κανάλι, κι εδώ στο ίδιο κανάλι; Σιγά! Αυτό να το ξέρετε! Δεν παίζει αυτό το πράγμα. Θα σου κόψω εγώ τη φόρα; Είμαστε με τα καλά μας τώρα;», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ