2022-06-22 13:40:10
Φωτογραφία για «Open weekend» με Τσολάκη: Έμφαση στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αλλά...

 Μπορεί τα νούμερα να μη δικαιώνουν πάντα την Ελένη Τσολάκη τη φετινή σεζόν, ωστόσο το σίγουρο είναι πως το προσπαθεί. Γενικά το «Open weekend» έχει ενδιαφέρον, συμπαθητικό πάνελ και συγκροτημένη θεματολογία.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό πως το πρόγραμμα αυτό προσπαθεί να βρει την ταυτότητά του με έμφαση στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, το οποίο το έχει παραμερίσει αρκετά η ανταγωνιστική εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. 

Είναι ευχάριστο που καλούν τηλεκριτικούς, θυμίζοντάς μας κάποιες από τις ωραίες εποχές του Alter της μεσημεριανής ζώνης, πριν να αναλάβει το ρόλο αυτόν το Έψιλον που κάποιες εμμονές και επιθετικές στρατηγικές έκαναν το είδος αυτό αποκρουστικό. 

Τέλος, μία μόνο σημαντική επισήμανση για το «Οpen weekend» είναι πως καλό το τηλεοπτικό ρεπορτάζ των καλεσμένων στους οποίους ορθώς δίνεται βήμα, αλλά χρειάζεται και καλό τηλεοπτικό ρεπορτάζ εκ των έσω. Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί από τη συγκεκριμένη εκπομπή πολλά «άκυρα» αποκλειστικά από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Κατανοητή η ανάγκη να δικαιολογηθούν κάποιοι μισθοί και να γραφτούν δυνατοί τίτλοι, αλλά το πιο σημαντικό στοίχημα για μία εκπομπή είναι να κατακτηθεί η αξιοπιστία

Αν το λύσουν αυτό το θεματάκι και δοθεί σωστή έμφαση στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, τότε προβλέπεται ένας δεύτερος κύκλος πιο δυνατός...Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ