2022-06-22 17:26:00
Φωτογραφία για Το Σχέδιο του Δήμου Θεσσαλονίκης για τα δύο βαγόνια του Τραμ.
Μετά από την μεγάλη κινητοποίηση των Μέσων Ενημέρωσης και την Εκστρατεία που ξεκίνησε η FONH FILMS με τους δημοσιογράφους Γιάννη και Κώστα Δελή φαίνεται πως στον Δήμο Θεσσαλονίκης άρχισαν να σχεδιάζουν και πάλι την ανακαίνιση των δύο βαγονιών σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο σε ακίνητα του Δήμου στο Ντεπώ!

Στον Δήμο Θεσσαλονίκης επικρατεί ενθουσιασμός για τις επόμενες κινήσεις, ενώ δηλώνουν ανοιχτοί σε προτάσεις αξιοποίησης συνολικά του χώρου!

Μιλώντας ο Γιάννης Δελής με τον κ. Δημήτρη Μήτρου Τεχνικό Σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης αναλύθηκε όλο το πλάνο του Δήμου για την αξιοποίηση και ανακαίνιση των δύο βαγονιών Τραμ.

“Ο Δήμος Θεσσαλονίκης σκοπεύει να συγκεντρώσει τα δύο βαγόνια Τραμ σε ακίνητα στο Ντεπώ! Εκεί θα γίνει ένας Μουσειακός χώρος όπου θα εκτεθούν τα βαγόνια αφού τα ανακαινίσουμε πλήρως”.

Συνομιλώντας με την κ. Κατερινα Δαναδιαδου Προϊσταμένη Διεύθυνσης Αστικού Σχεδιασμού & Αρχιτεκτονικών Μελετών μας περιέγραψε το σχέδιο του Δήμου Θεσσαλονίκης λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας επικοινώνησε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικωστα και από κοινού θα αναζητήσουν διάφορα κονδύλια!


Ακόμα και για ένα σενάριο που μελετούν περί ενός θερινού κινηματογράφου μας δήλωσε πως πέφτει στο τραπέζι η κ. Δαναδιάδου. Αναφορικά με το πότε θα μεταφέρουν το εγκαταλελειμμένο βαγόνι από το Αμαξοστάσιο του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Ντεπώ η κ. Δαναδιάδου δήλωσε πως “αν και είναι μια κοστοβορα διαδικασία ωστόσο πρέπει να γίνει σύντομα”.

fonh.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ