2022-06-23 08:41:56
Φωτογραφία για Μουντιάλ: Σκέψεις για χρήση της τεχνολογίας του ημιαυτόματου οφσάιντ στο Κατάρ

 Το Διεθνές Συμβούλιο Ποδοσφαίρου (IFAB) συνεδριάζει στην Ντόχα και ήδη έχουν επικυρωθεί οι πέντε τροποποιήσεις στου κανονισμούς ενόψει της σεζόν 2022/23.

Η FIFA και δη ο Πιερλουίτζι Κολίνα με την ιδιότητα του επικεφαλής Επιτροπής Διαιτησίας της ομοσπονδίας πλέον έχουν αρχίσει την εξέταση μιας νέας τεχνολογίας για τον έλεγχο φάσεων που αφορούν το οφσάιντ, η οποία ήδη δοκιμάζεται σε 47 χώρες.ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟι πέντε τροποποιήσεις στους κανόνες ποδοσφαίρου για το 2022-2023 που αφορούν αλλαγές, διαιτητές και πέναλτι

13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 12:20

Η ημιαυτόματη τεχνολογία οφσάιντ, όπως αποκαλείται από την παγκόσμια ομοσπονδία και δεν αποκλείεται να πάρει το πράσινο φως για περισσότερες δοκιμές

. Σύμφωνα μάλιστα με το ESPN είναι πιθανό το σύστημα αυτό να χρησιμοποιηθεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το οποίο ξεκινάει τον Νοέμβριο.Το IFAB θα συζητήσει περαιτέρω το ζήτημα και θα εξεταστούν τα ευρήματα από τις ήδη υπάρχουσες δοκιμές, ώστε να ληφθεί η τελική απόφαση. "Είναι καλό και ελπιδοφόρο. Οι ειδικοί μας εξετάζουν τα δοκιμαστικά πριν να πάρουμε την τελική μας απόφαση για το Παγκόσμιο" δήλωσε ο Ινφαντίνο τη Δευτέρα (13/6)

Ο Πιερλουίτζι Κολίνα συμπλήρωσε: "Είμαι αισιόδοξος πως θα προχωρήσουμε. Θέλουμε να πετύχουμε ακρίβεια και ταχύτερες λήψεις αποφάσεων. Έχουμε παρατηρήσει πως σε παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε το σύστημα όλα τα παραπάνω επετεύχθησαν".Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ