2022-06-24 19:58:55
Φωτογραφία για Αποκαλυπτικό: Μέχρι την Κυριακή η απόφαση της Σκορδά...- Όλα δείχνουν ότι φεύγει εκτός ΑΝΤ1- Διαβάστε όλο το χρονικό
Η παραμονή ή όχι της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 έχει αναδειχθεί σε μείζον θέμα το τελευταίο διάστημα αφού για πρώτη φορά μετά απο χρόνια η συμφωνία της παρουσιάστριας με το κανάλι είναι κυριολεκτικά στον αέρα Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM όλα ξεκίνησαν τον Μάιο. Μέχρι τότε οι ίδιες πληροφορίες μας ήθελα τόσο την Φαιή Σκορδά όσο και τον Γιώργο Λιάγκα να στήνουν μια νέα ζώνη στον ΑΝΤ1. Τότε μάλιστα  το κανάλι να είχε σχεδόν συμφωνήσει ώστε να αναλάβει ο Γιώργος Λιάγκας μια ενημερωτική εκπομπή και στη συνέχεια να είναι η Φαιή Σκορδά με την ψυχαγωγική εκπομπή. 

 Λίγο καιρό μετά, σύμφωνα πάντα με το ίδιο αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε να έχει στο μυαλό του άλλα σχέδια  και ο ΑΝΤ1  ήθελε την Σκορδά να βγαίνει κατα κάποιον τρόπο σαν ένθετο. Η Φαίη Σκορδά " ΕΝΘΕΤΟ"... Οκ..., πάμε παρακάτω.

Το ρεπορτάζ μας λοιπόν θέλει την  παρουσιάστρια να είχε ζητήσει  τον Ιανουάριο να γίνει μονοετές συμβόλαιο (συνήθως υπέγραφες τριετές)  και η εκπομπή να γίνει πιο δεμένη με δίωρη διάρκεια.

Αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM θέλουν την Φαιή Σκορδά να περιμένει το πολύ μέχρι την Κυριακή ώστε να πάρει την τελική απόφαση. Μια απόφαση που αν μου επιτρέπεται θα είναι τελικά η έξοδος απο τον ΑΝΤ1 . 

Ναι, ξεκίνησε  η ονοματολογία για την θέση, άσχετα αν ο ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή διαψεύδει τα πάντα (τι να πουν κι αυτοί , άλλωστε και οι ίδιοι τα μαθαίνουν απο τα site).

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ