2022-06-26 15:03:44
Φωτογραφία για Κουτσελίνη για Σκορδά: «Ο ΑΝΤ1 οφείλει να της δώσει αυτό που θέλει»



 Η Ζήνα Κουτσελίνη η οποία ανανέωσε για όγδοη χρονιά τη συνεργασία της με το Star μίλησε στη κάμερα του Χαμογέλα και πάλι για τις καυτές τηλεοπτικές μεταγραφές και κυρίως για τη φίλη της Φαίη Σκορδά που συνεχίζει να βρίσκεται σε συζητήσει με τον ΑΝΤ1 για το μέλλον της στον σταθμό. 

«Πάμε στην 8η χρονιά με όμορφα συναισθήματα και αγκαλιές εκατέρωθεν» είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη, επισημαίνοντας πως θα ήθελε μελλοντικά να δοκιμαστεί και σε ένα διαφορετικό κόνσεπτ εκπομπής.

Και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να παρουσιάσω μια διαφορετική εκπομπή αλλά θεωρώ πως πρέπει να έρθει η κατάλληλη στιγμή».

Η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε: «Όσο είμαι στη τηλεόραση, τουλάχιστον από την πλευρά μου, ποτέ δεν θα βάλω ούτε τελεία, ούτε άνω τελεία στις “Αλήθειες με τη Ζήνα”».

Στην ερώτηση αν γνωρίζει αν η Φαίη Σκορδά θα βρεθεί στο Star από τον ΑΝΤ1, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «Δεν το γνωρίζω αυτό. Τον Γιώργο και την Ελίνα τους εκτίμησα πάρα πολύ, τους πίστεψα, μπήκαν στα πολύ βαθιά σε μια πολύ μεγάλη δυσκολία και με κρίση στην ψυχαγωγία αυτή τη χρονιά».

Και κατέληξε: «Τη Φαίη την έχω στη ζωή μου, και τα επαγγελματικά είναι δικά της και της ανήκουν. Θέλω να τη δω πρωταγωνίστρια, όπου εκείνη κρίνει. Ζητάει να επιστρέψει στη ψυχαγωγία, το δικαιούται και ο ΑΝΤ1 οφείλει να της δώσει αυτό που θέλει».





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ