2022-07-09 08:30:03
Φωτογραφία για Ταξιδιωτική εκπομπή στο STAR...



Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Χάρη Κιαγιαδάκη.



LIFE IS A BEACH MISSION IONIO, ο απόλυτα εναλλακτικός τηλεοπτικός οδηγός για αυθεντικά travel stories!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ Σάββατο 16.7.22 στις 13:40 

Το Life is a beach δεν κρατιέται άλλο, ετοιμάζει βαλίτσες και αρπάζει την πρώτη ευκαιρία για να ξεχυθεί και πάλι στις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας! Με τη φύση να οργιάζει και τα μέρη να είναι απάτητα και άδεια από κόσμο, ακόμα, η απόφαση έχει παρθεί χωρίς πολλά-πολλά. Ταξίδι τον Μάιο, στο Ιόνιο! Μια δυνατή γεύση από κρυστάλλινα νερά, βουτιές σε παραλίες χωρίς κόσμο, πολλά χιλιόμετρα στους δρόμους, βόλτες με σκάφη και πλοία της γραμμής. 



Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μάκης Παπασημακόπουλος, Γιώργος Λέντζας,

Παύλος Χάππιλος, Άγγελος Μπράτης, Βασιλική Ρούσου, Αντώνης Τσαπατάκης, λένε δυνατό «ναι» στην πρόσκληση του Χάρη Κιαγιαδάκη και το Life is a beach Mission Ionio γίνεται πραγματικότητα.



Ο Χάρης Κιαγιαδάκης ξεκινά για ένα ταξίδι ενός μήνα με φίλους, όπου η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας, η μαγεία της περιπλάνησης και η έκπληξη του απρόοπτου δημιουργούν την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, όπως τη ζει αληθινά μια παρέα, με πάθος και ζεστασιά! 



Παρουσίαση: Χάρης Κιαγιαδάκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μάκης Παπασημακόπουλος



Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Λέντζας, Παύλος Χάππιλος, Άγγελος Μπράτης, Βασιλική Ρούσου, Αντώνης Τσαπατάκης, Σαράντος Ζερβουλάκος

 

Δείτε εδώ το trailer της εκπομπής: https://youtu.be/DfP4yzQWtNY   



Περίληψη επεισοδίου 1 – Σάββατο 16.7.22 στις 13:40

LIFE IS A BEACH MISSION ΙΟΝΙΟ - Δυτική Πελοπόννησος- Ζάκυνθος Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μάκης Παπασημακόπουλος, Γιώργος Λέντζας



Το ταξίδι ξεκινάει από τη δυτική μεριά της Πελοποννήσου για την πρώτη γνωριμία με τα νερά του Ιονίου. Καταρράκτες στο Πολυλίμνιο, Βοϊδοκοιλιά και παραλία του Καϊάφα, είναι οι πρώτες στάσεις, λίγο πριν την επίσημη απόβαση στα Επτάνησα. Πρώτος σταθμός, η Ζάκυνθος. Ο Χάρης Κιαγιαδάκης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Μάκης Παπασημακόπουλος, συναντούν τον έμπειρο traveler Γιώργο Λέντζα, για να τον προκαλέσουν σε βουτιές στα παγωμένα νερά, ώστε να αποδείξει ότι πραγματικά…το έχει! Με την επίσκεψη στις περίφημες και εντελώς παγωμένες Γαλάζιες Σπηλιές, τη θέα του συγκλονιστικού Ναυάγιου, δίχως τη συνηθισμένη πολυκοσμία, φαίνεται πως το Life is a beach Mission Ionio είναι πολλά υποσχόμενο.           



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ