2022-07-10 14:30:05
Φωτογραφία για O Τελικός του “X-Factor” στο Mega
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον συναρπαστικό τελικό του «X Factor»!

Αύριο, Κυριακή 10 Ιουλίου, στις 21:00 στο MEGA, έρχεται o πολυαναμενόμενος τελικός του «X Factor», για να αναδείξει το νέο μεγάλο αστέρι της ελληνικής μουσικής μέσα από ένα live show-υπερθέαμα, με ερμηνείες και σκηνικές παρουσιάσεις που θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Στον αγωνιώδη ημιτελικό που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή, πέντε διαγωνιζόμενοι πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό.

Οι Γίναμε από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ο Χρήστος Αδαμόπουλος και ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, και η  Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στη σκηνή σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό διαγωνιστικό μέρος. Οι διαγωνιζόμενοι θα δοκιμαστούν σε καινούργια τραγούδια αλλά και σε παλαιότερα που έχουν πει στην πορεία τους στο «X Factor», καθώς και σε ντουέτα με τους μέντορές τους.


Ο νικητής του «X Factor» θα κερδίσει 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο, ύψους 50.000 ευρώ, θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.

Οι κριτές-μέντορες, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, ρίχνονται και εκείνοι με ζήλο στην τελική αναμέτρηση και διεκδικούν τη νίκη της ομάδας τους.

Δίπλα στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται ο Ηλίας Ψινάκης και ο Νίκος Μουρατίδης, με τα, όπως πάντα, καυστικά αλλά και εύστοχα σχόλιά τους.

Highlight της βραδιάς του τελικού, ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε μία γκεστ εμφάνιση που θα συζητηθεί. Ο καλλιτέχνης-φαινόμενο με τις πλατινένιες επιτυχίες θα παρουσιάσει ένα live act αποκλειστικά για το «X Factor».

Οι τηλεθεατές θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα με δωρεάν online ψηφοφορία στο www.xfactorgreece.gr και στο mobile app του MEGA.

H Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος θα μεταφέρουν τον παλμό και την αγωνία από το backstage.

«X FACTOR»

Ο μεγάλος τελικός έρχεται αύριο, Κυριακή 10 Ιουλίου, στις 21:00 στο MEGA

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ