2022-07-19 16:25:03
Φωτογραφία για Αποκαλυπτικό: Ξεκίνησαν τα κάστιγκ για την Μάγισσα του ΑΝΤ1
 

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει να στήνεται η νέα πολλά υποσχόμενη σειρά του ΑΝΤ1 "Η ΜΑΓΙΣΣΑ" σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη , Πέτρου Καλκόβαλη  και σε σκηνοθεσία  Λευτέρη Χαρίτο.

Το βασικό κάστ με "γνωστούς ηθοποιούς" φαίνεται ότι έχει κλείσει (και κρατείται πραγματικά σαν μυστικό) , ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM ξεκίνησα τα καστιγκ για τους υπόλοιπους ρόλους .

Στόχος του καναλιού είναι να βγει η σειρά με το νέο έτος Η υπόθεση της νέας σειράς «Μάγισσα»

Η σειρά που θα μας πάει πίσω στο 1818.

Κατά την περίοδο των διεργασιών της ελληνικής Επανάστασης, συναντάμε δύο οικογένειες στη Μάνη που έχουν μια παραδοσιακή έχθρα.  Οι δύο οικογένειες ενώνονται μέσα από έναν γάμο και αποκτούν έναν διάδοχο. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του, το μωρό εξαφανίζεται και θα τις φέρει αντιμέτωπες με μια τραγωδία που θα αναβιώσει την παλιά έχθρα. Όλες οι υποψίες θα πέσουν σε μια  υπηρέτρια της οικογένειας.  Ποιος κρύβεται, πραγματικά, πίσω από την εξαφάνιση του βρέφους;

Ένα crime thriller για την εξεύρεση των πραγματικών ενόχων κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας, που περιγράφει με λεπτομέρεια τις ιστορικές διεργασίες, αλλά και τις ζωές των ανθρώπων εκείνης της εποχής.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ