2022-09-06 14:30:06
Φωτογραφία για Τι είπε ο Λιάγκας για το τίτλο Πρωινό μας της Φαίης Σκορδά;

 



Συνάντηση με τους δημοσιογράφους είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μετά την πρεμιέρα της εκπομπής του στον ANT1 και απάντησε για όλα, όπως για τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, ο οποίος είναι παρόμοιος.



«Στην τηλεόραση νόμιζα ότι ο νικητής είναι ένας, αλλά έκανα λάθος. Μπορεί σε μια τηλεοπτική σεζόν να πάνε πολλές εκπομπές καλά», υποστήριξε ο Γιώργος Λιάγκας.



Όταν ρωτήθηκε για τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά ο οποίος είναι “Πρωινό μας”, ο παρουσιαστής απάντησε: «Ο τίτλος μιας εκπομπής παίζει μηδενικό ρόλο. Κάπως θα λεγόταν. Τα πρόσωπα παίζουν. Η Φαίη Σκορδά είναι ένα πάρα πάρα πολύ αγαπητό πρόσωπο, μια εξαιρετική παρουσιάστρια, από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία στη Φαίη και σε εμάς και σε όλες τις εκπομπές».



Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ξεκαθαρίζοντας πως ήταν δική της επιλογή να πάει στον ΑΝΤ1 και ο ίδιος το έμαθε λίγες ημέρες πριν ανακοινωθεί.



Τέλος, σχετικά με την Δούκισσα Νομικού, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Και η ίδια δεν θέλει και δεν έχει κάποιο λόγο να εμπλακεί στο δημοσιογραφικό κομμάτι. Για ποιο λόγο να εμπλακεί η Δούκισσα σε όλο αυτό; Θα μπαίνει στο κομμάτι με τα πιο ανάλαφρα θέματα».







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ