2022-10-16 17:09:56
Φωτογραφία για Μαρία Μπακοδήμου: Απαντά πρώτη φορά για τις αλλαγές στην εκπομπή «Γεια σου»

 





Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για τις αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή που παρουσιάζει. Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για την εκπομπή «Γεια σου» που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ.



Μετά τις αποχωρήσεις του αθλητικογράφου Θέμη Καίσαρη και της Youtuber Nefeli Meg, η ψυχαγωγική εκπομπή πρόκειται να κάνει αλλαγές τόσο στο πάνελ, όσο και στην θεματολογία. Η παρουσιάστρια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» έδωσε τη δική της απάντηση. 



«Έγιναν αυτές οι αλλαγές. Λυπήθηκα γιατί ήταν άνθρωποι που θα ήθελα να είμαστε μαζί, αλλά σχεδιάσαμε διαφορετικά την εκπομπή. Είναι ζωντανή, εννοώ κάθε εκπομπή που είναι ζωντανή μπορεί να σε πάει προς τα εδώ και προς τα εκεί. Ο Θέμης δεν μπορούσε να ανταποκριθεί γιατί δεν μπορούσε να δουλέψει εκτός από τις μέρες της προβολής της εκπομπής, έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις. Αποχαιρετιστήκαμε, είναι άνθρωποι που εκτιμάμε και τώρα ετοιμαζόμαστε να ενισχύσουμε την ομάδα μας» σημείωσε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.



«Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκινήσαμε είπαμε ότι δεν θα μπλέξουμε καθόλου σε αυτά τα πλοκάμια που είναι βαριά, αλλά όταν στη ζωή σου και στην παρέα σου και καθημερινά συζητάς τέτοια θέματα όπως η υπόθεση με το 12χρονο δεν μπορείς να κάνεις ότι δεν συμβαίνει. Δεν ζεις στη Χονολολού. Είναι λογικό να ασχοληθείς» είπε κλείνοντας η παρουσιάστρια.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ