2022-11-03 17:42:07
Φωτογραφία για Ενιαίο εθνικό εισιτήριο με 49 ευρώ το μήνα σε λεωφορεία και τρένα σε όλη τη Γερμανία .
Ο Γερμανός υπουργός Μεταφορών Volker Wissing ανακοίνωσε, από τον Ιανουάριο του 2023, την άφιξη ενός ενιαίου εθνικού εισιτηρίου στα 49 ευρώ το μήνα , που ισχύει για λεωφορεία και τρένα σε όλη τη Γερμανία.

Πρόκειται για μια πραγματική επανάσταση στις δημόσιες συγκοινωνίες, που εισήχθη με στόχο την αποθάρρυνση της χρήσης αυτοκινήτων και τη «μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα» καθώς και «να βοηθήσει τους πολίτες να αντιμετωπίσουν τον πληθωρισμό».

"Ελκυστικό, ψηφιακό, απλό: η σημερινή απόφαση ανοίγει το δρόμο για τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση των ναύλων στα μέσα μαζικής μεταφοράς στη Γερμανία. Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο για τους ανθρώπους στη χώρα μας να χρησιμοποιούν λεωφορεία και τρένα. Επανεξετάζουμε την κινητικότητα και προστατεύουμε το κλίμα με προσφορές. ενδιαφέρον ". . Αυτό αναφέρεται σε σημείωμα που δημοσίευσε το γερμανικό υπουργείο Μεταφορών.

Σύμφωνα με όσα καθορίζονται στη συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ της κεντρικής κυβέρνησης και των κρατικών διοικήσεων της συνομοσπονδίας, προβλέπεται επιμερισμός των δαπανών για τη χρηματοδότηση της επιχείρησης, που είναι περίπου τρία δισ. ευρώ.


Το λεγόμενο «Deutschlandticket» θα αντικαταστήσει το προηγούμενο εισιτήριο των 9 ευρώ, που εισήχθη σε όλη την εθνική επικράτεια σε πειραματική βάση, για τους καλοκαιρινούς μήνες Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου. Το προηγούμενο μέτρο - μαθαίνει η γερμανική εφημερίδα Focus - είχε μεγάλη επιτυχία στους επιβάτες της Ομοσπονδίας, με συνολικά περίπου 52 εκατομμύρια εισιτήρια να αγοράσουν.

Ωστόσο, το κόστος του εισιτηρίου θα μπορούσε να αυξηθεί από το 2024. Οι αρχές δημόσιων συγκοινωνιών της γερμανικής συνομοσπονδίας έχουν πράγματι συμφωνήσει σε μια διετή «εισαγωγική φάση» για το Deutschlandticket, η τιμή του οποίου θα μπορούσε να υπόκειται σε πιθανές «προσαρμογές». Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση του πληθωρισμού στη Γερμανία.

ferrovie.info

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ