2022-11-04 20:28:54
Φωτογραφία για Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου η ενθρόνιση του Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας

 



Oριστικοποιήθηκε και ανακοινώθηκε-ενώ σήμερα εστάλη και η σχετική εγκύκλιος στις εκκλησίες- το πρόγραμμα της ενθρόνισης του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού.

Σύμφωνα με αυτό, η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Μεσολόγγι, ενώ την επόμενη ημέρα (Σάββατο 12/11) ο Σεβασμιότατος θα επισκεφθεί το Αγρίνιο.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα τελεστεί Όρθρος και ενθρονιστήρια Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου, παρουσία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού.

Αναλυτικά έχει ως εξής:

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

ΩΡΑ 16:00μμ Άφιξη Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Δαμασκηνού στην Κεντρική πλατεία της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Υποδοχή υπο του Σεβασμιωτάτου Τοποτηρητού. Προσφώνηση Δημάρχου Ι.Π Μεσολογγίου κ Κων/νου Λύρου παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κκ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ

16:15μμ Τελετή Ενθρονίσεως στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

ΩΡΑ 07:00πμ Όρθρος και ενθρονιστήρια Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου

ΩΡΑ 17:00μμ Άφιξη Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Δαμασκηνού στην Κεντρική πλατεία του Αγρινίου. Υποδοχή υπό του Σεβασμιωτάτου Τοποτηρητού. Προσφώνηση Δημάρχου Αγρινίου κ. Γεωργίου Παπαναστασίου

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

ΩΡΑ 07:00πμ Όρθρος και ενθρονιστήρια Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ