2022-11-06 17:48:13
Φωτογραφία για Κίνα: Γυναίκα τρώει μπανάνα στο τρένο καλυμμένη με πλαστική σακούλα.
Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε σε τρένο στην Κίνα. Μια γυναίκα εθεάθη να τρώει μια μπανάνα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αν και ήταν εντελώς τυλιγμένη σε ένα πλαστικό κάλυμμα.

Η Κίνα έχει απαγορεύσει στους ανθρώπους να τρώνε στα τρένα για την καταπολέμηση της επαφής και ως εκ τούτου της εξάπλωσης του Covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ταξίδευε στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας . Ήταν σε τρένο του μετρό όταν την έπιασε η κάμερα να τρώει μια μπανάνα.

Οι αρχές προσπαθούν να αποκαταστήσουν την αίσθηση της κανονικότητας, ενώ τηρούν μια στρατηγική «μηδενικού COVID» που κλειδώνει τις γειτονιές όταν εντοπίζονται κρούσματα ιού και θέτει σε καραντίνα όλους όσους φτάνουν από το εξωτερικό σε ξενοδοχεία για επτά έως 10 ημέρες.

Η απογοήτευση του κοινού που σιγοβράζει, η οποία έχει αυξηθεί καθώς ανοίγει ο υπόλοιπος κόσμος, έχει τροφοδοτηθεί από μια σειρά τραγικών περιστατικών — σε αρκετές περιπτώσεις επειδή στερήθηκε η έγκαιρη φροντίδα των ανθρώπων για επείγοντα ιατρικά περιστατικά εκτός Covid-19 .

livemint.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ