2022-11-18 16:58:51
Φωτογραφία για Η ΣΤΑ.ΣΥ.  ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 3 ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ
Με αφορμή το τεχνικό πρόβλημα σηματοδότησης, που καταγράφηκε το βράδυ της Πέμπτης 17/11/2022 σε συγκεκριμένο σημείο του δικτύου της Γραμμής 3 του Μετρό και ειδικότερα στο τμήμα Μανιάτικα - Δημοτικό Θέατρο, η ΣΤΑ.ΣΥ. διευκρινίζει, πως το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και τα ισχύοντα πρωτόκολλα ασφαλούς κίνησης συρμών και μετακίνησης επιβατών. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ακολουθήθηκε η συνήθης διαδικασία συνέχισης εκτέλεσης συγκοινωνιακού έργου σε μονή τροχιά και για το λόγο αυτό οι επιβάτες ενημερώθηκαν για την ανάγκη αλλαγής αποβάθρας.

Ο έμπειρος μηχανισμός της ΣΤΑ.ΣΥ. (Κέντρο Ελέγχου, οδηγοί συρμών, σταθμάρχες, υπάλληλοι σηματοδότησης) κινητοποιήθηκε όπως κάθε φορά άμεσα και αποκατέστησε αποτελεσματικά την τεχνική βλάβη που σημειώθηκε. Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο η ΣΤΑ.ΣΥ. απορρίπτει τις αιτιάσεις που διατυπώνονται περί επιχειρησιακών κενών λειτουργίας και ελλιπούς στελέχωσης των σταθμών με προσωπικό.

Παράλληλα, η ΣΤΑ.ΣΥ. διευκρινίζει, πως με την έναρξη λειτουργίας των σταθμών «ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ», «ΠΕΙΡΑΙΑΣ» και «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ» η συχνότητα των δρομολογίων στο τμήμα ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ τις ώρες αιχμής δεν άλλαξε, παρέμεινε στα 4΄ και τις νυχτερινές μάλιστα ώρες μειώθηκε στα 9΄ από 10΄, ενώ και οι συρμοί που κυκλοφορούν στη Γραμμή 3 έχουν αυξηθεί σε 24 από 22.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ