2022-11-18 20:10:24
Φωτογραφία για Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης για βιολογικό καθαρισμό Αστακού: «Το άσπρο δεν γίνεται μαύρο. Το μοντέλο του λαϊκισμού στην τοπική αυτοδιοίκηση πλέον ξεψυχά, έχει δώσει τη θέση του σε ποιο υγιή αντανακλαστικά των ψηφοφόρων» (video).   Στο σημαντικό Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Τετάρτη
Στο σημαντικό Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, κλείνει τη συζήτηση της έγκρισης του κανονισμού για τον βιολογικού του Αστακού, λέγοντας.... τα πράγματα με το όνομα τους και με πραγματικά γεγονότα, για όλο αυτό το σκηνικό που στήθηκε για ένα απλό και αυτονόητο θέμα, που σε οποιοδήποτε Δήμο θα ήταν μία τυπική διαδικασία λίγων λεπτών, όπως η έγκριση του κανονισμού λειτουργίας του βιολογικού του Αστακού, που πήρε 3 μήνες για να περάσει από Δημοτικό Συμβούλιο και χρειάστηκαν 4 συνεδριάσεις!!!

«Το άσπρο δεν γίνεται μαύρο. Το μοντέλο του λαϊκισμού στην τοπική αυτοδιοίκηση πλέον ξεψυχά, έχει δώσει τη θέση του σε ποιο υγιή αντανακλαστικά των ψηφοφόρων», τόνισε ο Δήμαρχος και άλλα πολλά που είπε στην ολιγόλεπτη παρέμβαση του στο κλείσιμο της συζήτησης του θέματος.

Παρακολουθείστε τα παρακάτω μόνοι σας.
mytikaspress
ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ