2022-12-06 08:11:57
Φωτογραφία για Χριστουγεννιάτικες δακοσμήσεις με φωτάκια led
Όσο κι αν έχουν σκοτεινιάσει και οι ...εποχές και οι ...τσέπες:) χριστούγεννα σημαίνει ...φώτα και λίγη παραπάνω ...λάμψη!

Σε καμιά περίπτωση βεβαίως δεν σημαίνει "κιτς" ή "κάνω το σπίτι μου βιτρίνα και χριστουγεννιάτικη αγορά". Δυστυχώς η εξωτερική όψη ορισμένων σπιτιών αυτές τις μέρες ...σημαιοστολισμένα με κάθε λογής φωτισμό, εκτός από προκλητική για τις δεδομένες συνθήκες είναι πέρα για πέρα αντιαισθητική, καμιά υπερβολή και σε τίποτα δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί καλαίσθητη. 

Όταν όμως χρησιμοποιηθούν σωστά, τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια σε κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο του σπιτιού, είναι ικανά από μόνα τους να δημιουργήσουν πολύ εύκολα γιορτινή και ζεστή ατμόσφαιρα. 

Εκτός από την χρήση τους στο δέντρο, σε στεφάνια και γιρλάντες θα μετατρέψουν σε "γιορτινό" οποιοδήποτε αντικείμενο, ακόμη και τοποθετημένα μέσα σ΄ένα γυάλινο βάζο, ενώ και μόνα τους μπορούν να ...μεταμορφωθούν είτε σε δέντρο που π.χ απλώς θα το "σχεδιάσετε" στον τοίχο με μια σειρά led στηριγμένα σε απλά καρφάκια ή πινέζες, σε γιρλάντες δημιουργημένες αποκλειστικά από φώτα για τον στολισμό σε σημείο όπως π.χ το τζάκι, πόρτες, παράθυρα κλπ. 


Εκτός από τις κλασσικές σειρές, κουρτίνες κλπ. που απαιτούν μπρίζα πολύ πρακτικά σε διακοσμητικές συνθέσεις είναι τα φωτάκια μπαταρίας που πλέον θα τα βρείτε στην αγορά σε πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Δείτε ενδεικτικά εδώ. 

Εξίσου πρακτικά και οικονομικά και τα ηλιακά χριστουγεννιάτικα φωτάκια που όλο και περισσότερο καθιερώνονται για στολισμούς εξωτερικών χώρων. Δείτε ενδεικτικά εδώ. 

Γιορτινές διακοσμήσεις με Led μπαταρίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ