2022-12-19 16:09:54
Φωτογραφία για Ζωντανή μετάδοση Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, σήμερα Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 07:00 μ.μ.
Στα θετικά της παρούσας Δημοτικής Αρχής, αναμφίβολα πιστώνεται ότι εφάρμοσε για πρώτη φορά την ανάρτηση των ηχητικών πρακτικών.... από το 1ο Δημοτικό Συμβούλιο τον Σεπτέμβριο του 2019 και την ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων του Δήμου Ξηρομέρου, τόσο αυτών που γίνονταν με τηλεδιάσκεψη στη περίοδο του κορονοϊού, όσο και των δια ζώσης τώρα.

Επίσης σε αυτή την δημοτική περίοδο, για πρώτη φορά τα Δημοτικά Συμβούλιο είναι όλα διαθέσιμα μαγνητοσκοπημένα στο You Tube, να ανατρέξει και να τα παρακολουθήσει με την ησυχία του κάθε δημότης, όποτε θελήσει και μάλιστα υπάρχει και χρονοσήμανση ώστε να πηγαίνει απ' ευθείας στο θέμα που τον ενδιαφέρει, χωρίς να ψάχνει μέσα στο βίντεο.

Αυτά τα αναφέρουμε και δεν είναι προσωπική άποψη, είναι καταγεγραμμένα γεγονότα.

Μια σαφής πολιτική επιλογή της παρούσας Δημοτικής Αρχής που άμεσα υλοποίησε, για να μπορούν ΟΛΟΙ οι δημότες να έχουν άμεση πληροφόρηση για τις συζητήσεις και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, για να βγάζουν ΜΟΝΟΙ τα δικά τους συμπεράσματα και να μην γίνονται έρμαια πολιτικάντηδων, δημαγωγών και λαϊκιστών στα καφενεία, που τα μεταφέρουν όπως θέλουν και όπως τους βολεύει.
mytikaspress
ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ