2022-12-30 09:02:10
Φωτογραφία για Eurovision 2023: Αυτά είναι τα τρία φαβορί για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα

 

Η Eurovision θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Λίβερπουλ και οι χώρες που θα συμμετάσχουν έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για την εμφάνισή τους.



Την Τετάρτη, τα 70 μέλη της Επιτροπής Κοινού, που για πρώτη φορά μετέχει με αυτόν τον τρόπο στη διαδικασία επιλογής του τραγουδιού, το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision, βαθμολόγησαν τα επτά υποψήφια κομμάτια στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.



Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eurovisionfun.com, που ήρθε σε επικοινωνία με πολλά από τα μέλη της επιτροπής, τρία από τα επτά τραγούδια που ήταν υποψήφια για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας, προπορεύονται σε βαθμολογία. Ακόμα δεν είναι γνωστή η ακριβής σειρά τους, όμως χωρίς αμφιβολία, ήταν τα πρώτα που ξεχώρισε η Επιτροπή Κοινού.



Αυτά είναι τα εξής:

 «Liar» - Μελίσσα Μαντζούκη 

«What they say» - Bίκτωρ Βερνίκος 

«Holy water» - Κλαυδία



Όπως όλα δείχνουν, τα «I’m Proud» της Μόνικα, «We're young» της Κωνσταντίνας Ιωσηφίδου και «Shout Out» της Αντωνίας Καούρη και της Μαρίας Μαραγκού δεν ενθουσίασαν την επιτροπή.

Η ψηφοφορία της Επιτροπής Κοινού αποτελεί το 50,6% που θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα, με το 49,4% να εξαρτάται από την επταμελή κριτική επιτροπή της ΕΡΤ.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ