2023-01-03 15:50:27
Φωτογραφία για Πρωτιές για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το 2022

 



Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης για μία ακόμα χρονιά, καθώς και το 2022 ήταν πρώτη σε μερίδιο στο σύνολο του κοινού, στις ηλικίες 18-54 καθώς επίσης και στο γυναικείο κοινό, τόσο στο σύνολό του, όσο και στην ηλικιακή ομάδα 18-54!

Η Ζήνα Κουτσελίνη με την εμπειρία και τις γνώσεις της, καθοδήγησε μια πολύ δυνατή δημοσιογραφική ομάδα, που με ευσυνειδησία και ευαισθησία, κατάφερε να αποτυπώσει την επικαιρότητα της χρονιάς, η οποία πολλές φορές υπήρξε σκληρή και απαιτούσε προσεκτικούς χειρισμούς. Το κοινό στάθηκε δίπλα στην εκπομπή και την αντάμειψε, αναγνωρίζοντας ότι πάνω απ’ όλα βρίσκονται, η σωστή ενημέρωση και η αναζήτηση της αλήθειας.

Η αξιοπιστία της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα αποκλειστικά θέματα και η συστηματική προσέγγιση στη λεπτομέρεια, της χάρισαν την 1η θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Αναλυτικά:

Για το διάστημα 1η Ιανουαρίου-31 Δεκεμβρίου 2022, η εκπομπή ήταν πρώτη στη ζώνη της, στα παρακάτω κοινά, σημειώνοντας μερίδια τηλεθέασης:

- 18,3% στο σύνολο κοινού

- 17,1% στο δυναμικό κοινό 18-54

- 21,8% στο γυναικείο κοινό

- 19,3% στο γυναικείο κοινό 18-54

Για το διάστημα των μηνών Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2022, η εκπομπή ήταν πρώτη στη ζώνη της, στα παρακάτω κοινά, σημειώνοντας μερίδια τηλεθέασης:

- 17,0% στο σύνολο κοινού

- 15,1% στο δυναμικό κοινό 18-54

- 20,0% στο γυναικείο κοινό

- 17,8% στο γυναικείο κοινό 18-54

Για τον μήνα Δεκέμβριο του 2022, η εκπομπή ήταν πρώτη στη ζώνη της, στα παρακάτω κοινά, σημειώνοντας μερίδια τηλεθέασης:

- 15,0% στο σύνολο κοινού

- 17,5% στο γυναικείο κοινό

Η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το τηλεοπτικό κοινό για την προτίμηση και τη στήριξη της προσπάθειας τους, και δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και την ίδια προσήλωση στη δημοσιογραφική δεοντολογία, την προσπάθεια για ανάδειξη της αλήθειας στα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Οι καθημερινές αποκαλύψεις συνεχίζονται και το 2023 στο στούντιο της εκπομπής, από τους δυναμικούς δημοσιογράφους Πέτρο Κουσουλό, Δημήτρη Μαρέδη, Ρούλα Κουσκουρή και Μαρία Παναγοπούλου.

Στη δημοσιογραφική, καθημερινή έρευνα συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι Εύη Γιαρκιά, Δημήτρης Δαμιανός, Στρατής Λημνιός, Μαρία Μανουσαρίδου, Αντιγόνη Τζουβάρα, Ευγενία Πουλοπούλου, Σπύρος Σιγούρος, Γιώργος Σόμπολος, Κατερίνα Σουλιώτη, Ρία Τσοχαντάρη.

Υπεύθυνη εκπομπής: Μαρίκα Μαυρομμάτη

Επιμέλεια εκπομπής: Στέλλα -Μαρία Ζώη

Αρχισυνταξία εκπομπής: Χαρά Αναστασάκη, Ελισάβετ Χατζοπούλου

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μουκάνης

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου

Head of Productions: Σάββας Βέλλας

Executive Producer: Τόνια Σαγιάκου

#StarAlithies #StarChannelTV





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ