2023-01-23 08:23:42
Φωτογραφία για Ανδρέας Γεωργίου: Ετοιμάζει τρείς σειρές κι όχι μόνο για το MEGA...

 





Όχι μία, ούτε δυο αλλά τρεις σειρές ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου για την ερχόμενη σεζόν. Δεδομένου μάλιστα ότι η Γη της Ελιάς συνεχίζεται όπως όλα δείχνουν για 3η σεζόν στο MEGA, ο γνωστός σκηνοθέτης ήδη δουλεύει πυρετωδώς μαζί με την ομάδα του Κούλη Νικολάου και Βάνα Δημητρίου για άλλες δυο σειρές, η μια καθημερινή και η άλλη κοινωνική περιορισμένων επεισοδίων.



Ωστόσο σύμφωνα  με το youfly δεν ψάχνεται μόνο με το Μεγάλο Κανάλι με το οποίο διατηρεί τη συνεργασία του αλλά θέλει να διευρύνει τη συνεργασία του και με άλλα και γιατί όχι με πλατφόρμες που αποτελεί και το νέο trend. Άλλωστε, η συνεργασία με το MEGA μπορεί να συνεχίζεται αλλά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και δυσκολίες όπως για παράδειγμα οι συνεχείς αλλαγές στη διάρκεια των επεισοδίων αλλά και στις μέρες προβολής, γεγονός που έχει δυσαρεστήσει τους δημιουργούς αλλά και το κοινό.



Παρόλα αυτά, ο Ανδρέας Γεωργίου δουλεύει πυρετωδώς για τα νέα project και κάνει ραντεβού με κανάλια όπως άλλωστε εδώ και καιρό σας έχω ενημερώσει. Ήδη μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media αναζητά νέους ηθοποιούς καθώς παραδοσιακά αρέσκεται στο να αναδεικνύει νέα ταλέντα μέσα από τις δουλειές του.







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ