2023-01-27 08:51:05
Φωτογραφία για Αντώνης Κανάκης: Δυστυχώς την σάτιρα μπορείς να την κάνεις μόνο αν έχεις υψηλά νούμερα τηλεθέασης





Ο Αντώνης Κανάκης ήταν ο χθεσινοβραδινός καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου Ενώπιος Ενωπίω, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μίλησε  για την σάτιρα και τις παρεμβάσεις που έχει δεχτεί.

Μιλώντας για την επιλογή του να κάνει σάτιρα ο Αντώνης Κανάκης είπε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι ότι την σάτιρα μπορείς να την κάνεις μόνο αν έχεις υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Αυτά σε κρατάνε ζωντανό. Αν δεν έχεις υψηλά νούμερα τηλεθέασης τότε χαιρέτησες και γι’ αυτό η δύναμη μας όλη είναι ο κόσμος γιατί, αν ο κόσμος δεν το αγκαλιάζει αυτό το πράγμα, δεν μπορούμε να πούμε αυτά τα οποία λέμε. Δηλαδή νομίζω ότι στη μιντιακή πραγματικότητα που ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, η τηλεθέαση είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο» και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Έμμεσες παρεμβάσεις έχω δεχθεί γιατί νομίζω ότι με τον τρόπο μου έχω στείλει από την πρώτη στιγμή προς όλες τις κατευθύνσεις πολύ ξεκάθαρα το μήνυμα. Δεν είμαι ο άνθρωπος που με ενδιαφέρει να κάνω ντε και καλά τηλεόραση και δεν δέχομαι ούτε κατά διάννοια την παραμικρή παρέμβαση σε αυτά που κάνω και σε αυτά που λέμε. Γενικά όμως δεν με ενοχλούν πολύ. Έχω κάποιες ενοχλήσεις έμμεσες και μερικοί πολιτικοί που είχαν πάρει απευθείας εμένα τηλέφωνο για να μιλήσουν».



Οι πιο ωραίες εκπομπές που έχει κάνει στην καριέρα του

Ο Αντώνης Κανάκης εξομολογήθηκε ποιες ήταν οι πιο ωραίες εκπομπές που έχει κάνει στην καριέρα του που τις θυμάται έντονα μέχρι και σήμερα. «Όταν έγινε η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και σταματήσαμε για μία βδομάδα σατιρικές εκπομπές και βγάζαμε αυτό που είχαμε μέσα μας. Το ντοκιμαντέρ της Action Aid και το Κομφούζιο που είχαμε κάνει με τον Αντώνη. Παρατηρώ αυτό που γίνεται στις εκπομπές που είναι κάθε χρονιά άλλοι άνθρωποι και δεν μου αρέσει καθόλου. Είναι όλοι πολύ κανονικοί άνθρωποι, δεν υπάρχουν κόμπλεξ», ανέφερε.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ