2023-02-01 16:20:13
Φωτογραφία για Ζητούν και άλλες παρεμβάσεις στο σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονικης οι πολίτες

Με αφορμή την χθεσινή μας ανάρτηση με τίτλο: «Πλημμύρισε φως ο σιδηροδρομικός σταθμός Θεσσαλονίκης» αναγνώστες μας επισήμαναν την εικόνα που παρουσιάζουν οι αποβάθρες του σιδηροδρομικού σταθμού Θεσσαλονίκης. 

Κάτι που το έχουμε επισημάνει με αναρτήσεις μας όχι μονό πρόσφατα αλλά εδώ και πολλά χρόνια. Όπως θα δουν οι αναγνώστες μας πατώντας τους παρακάτω συνδέσμους θα διαπιστώσουν τις αναφορές μας σχετικά με τα χρονίζοντα προβλήματα που έχει ο σταθμός της Θεσσαλονίκης.

Όπως επισημάναμε και σε  αναγνώστρια μας, που σχολίασε:

"Ο φωτισμός έλλειπε. Δεν βλέπουν όταν βρέχει είναι μέσα με κουβάδες γιατί στάζει από παντού."

πριν λίγες ημέρες, έγινε η αποκατάσταση της οροφής και για αυτό μπήκαν και οι λάμπες. Τους προσεχείς μήνες θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης και στις οροφές των αποβάθρων και των δαπέδων. 

Βέβαια οι φίλοι μας αναγνώστες δεν είναι υποχρεωμένοι να διαβάζουν όλες τις αναρτήσεις μας για να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα και είναι άδικο να διαβάζουν ένα θέμα και να ψέγουν τον διαχειριστή του ιστότοπου, όπως γράφει ο φίλος μας

"Πλημμυρίζει και από νερό εκτός από φώς... Απλά δε το γράφουμε...Απέμεινε να πλημμυρίσει από λάβα."

Ο διαχειριστής αυτού του ιστότοπου όπου αντιλαμβάνεται προβλήματα τα δημοσιοποιεί έτσι ώστε να δίνεται λύση σε οποία θέματα προκύπτουν. Δεν κρύβουμε τίποτε και για κανέναν λόγο. Εκατοντάδες είναι τα θέματα που φέραμε στην επιφάνεια. Άλλα βρήκαν την λύση τους και σε αλλά δίνουμε την μάχη για επίλυσή τους.

Την προσφοράς μας στην  ενημέρωση την κάνουμε χωρίς κανένα οικονομικό όφελος και κανένα αντάλλαγμα. Η Μόνη μας ανταμοιβή είναι το δικό σας ευχαριστώ. Μόνο η αγάπη μας κρατά για αυτό που κάνουμε.

Να γνωρίζουν επίσης οι αναγνώστες μας ότι αυτή την ιστοσελίδα την διαχειρίζεται ένας άνθρωπος και αντιλαμβάνεστε τη κόπος και τη μόχθος απαιτείται για να είναι μια πλούσια σε ενημέρωση ιστοσελίδα. 

Δεν υπάρχουν από πίσω ούτε εταιρίες ούτε ομάδες δημοσιογράφων. Όλα ένας.Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα και εμείς να «Αποστρατευτούμε»

Καιρός δεν είναι;

Χρήστος Γιαννακίδης

Δείτε τις παρεμβάσεις μας πατώντας τους συνδέσμους.

https://sidirodromikanea.blogspot.com/2022/12/blog-post_532.html?fbclid=IwAR1Q47V-x8LM8jiNuDhrMqDqeOiDEUIYYTbImLolfLQy7Z5D4ulrIgs2jbg#more

https://sidirodromikanea.blogspot.com/2014/05/blog-post_3704.html

https://sidirodromikanea.blogspot.com/2023/01/blog-post_913.html 

'https://sidirodromikanea.blogspot.com/2023/01/blog-post_734.html

https://sidirodromikanea.blogspot.com/2023/01/blog-post_301.html

https://sidirodromikanea.blogspot.com/2023/01/blog-post_58.html

https://sidirodromikanea.blogspot.com/2023/01/blog-post_15.htmlsidirodromikanea.blogspot.comΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ