2023-02-02 18:39:40
Φωτογραφία για Ριζικές αλλαγές στοMEGA... - Τι θα συμβεί με Μελέτη, Μπάρκα και Μενεγάκη;
Λήγουν στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν τα συμβόλαια της Δανάης Μπάρκα και της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA. 

Όπως αναφέρει η Αφροδίτη Γραμμέλη, στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΙ, τα συμβόλαια των δυο παρουσιαστριών της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού, λήγουν στο τέλος της φετινής χρονιάς. Οι συζητήσεις για την Ελεονώρα Μελέτη, όπως αναφέρει η έγκριτη δημοσιογράφος, έχουν ξεκινήσει, χωρίς όμως να υπάρχει τίποτα επίσημο. Όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου, οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό με ανώτερα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού. Αν και εφόσον, ανανεώσει στην πρωινή ζώνη του MEGA, η εκπομπή της θα ανανεωθεί πλήρως και σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και σε θεματολογία.

Η Δανάη Μπάρκα θα μπει και αυτή σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του σταθμού, με την δημοσιογράφο να σημειώνει πως το κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι καλό. Ωστόσο, το MEGA βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο αλλαγών και λήξη συμβολαίων και οποιαδήποτε συζήτηση θα γίνει από το μηδέν. 

Tέλος, όσον αφορά το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη, είναι τριετές, άρα παραμένει κανονικά και την επόμενη σεζόν στην μεσημεριανή ζώνη του MEGA. Ωστόσο, σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη, θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές, ειδικά στο πάνελ.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ