2023-02-20 08:44:07
Φωτογραφία για Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ένιωθα απαίσια...





Στη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου η οποία κράτησε μόνο έναν μήνα αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαριόγλου.



Ο τραγουδιστής που βρίσκεται στο πάνελ της Ναταλίας Γερμανού, αποκάλυψε πως στη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου ένιωθε απαίσια καθώς ένιωθε αναξιοποίητος και έψαχνε καθημερινά τρόπους για να κάνει τον εαυτό του χρήσιμο.



«Ναι. Στην Κατερίνα Καινούργιου, που τελικά κράτησε για καλό μόνο έναν μήνα η συνεργασία, ένιωθα πραγματικά αναξιοποίητος. Έψαχνα καθημερινά έναν τρόπο να κάνω τον εαυτό μου χρήσιμο για να δικαιολογήσω τη θέση μου αλλά και για να νιώσω καλύτερα, γιατί ένιωθα απαίσια» απαντά ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.



«Δεν είναι φυσιολογικό να είχα νευριάσει και να είχα θυμώσει; Όταν απολύεσαι, οι λόγοι είναι ασαφείς και δεν έχουν να κάνουν με τη δική σου ανεπάρκεια αλλά με το ότι κάποιοι άνθρωποι σε «αχρήστευσαν» με κάποιον τρόπο, θυμώνεις» παραδέχτηκε σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής.



«Δεν έκανα ποτέ δημόσιες σχέσεις. Δεν ένιωσα ποτέ ότι πρέπει εγώ να πάω να χτυπήσω πόρτες και να χτυπήσω τον εαυτό μου. Νόμιζα ότι θα τραγουδάω κάπου ωραία και θα ‘ρθει κάποιος και θα πει: αχ, τι ωραίος που είναι αυτός, ας επενδύσουμε επάνω του. Από αυτόν τον ρομαντισμό έφαγα τα μούτρα μου πολλάκις» εξομολογείται ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης για την πορεία του στο τραγούδι.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ