2023-02-22 13:30:04
Φωτογραφία για Η Αδίστακτη Ερωμένη κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ - Διαβάστε τα πάντα για τη νέα σειρά...



Η Νεσλιχάν έχει μία τέλεια ζωή: μεγάλη οικονομική επιφάνεια, άψογο σύζυγο, υπέροχα παιδιά. Ο Μουράτ έχει πραγματοποιήσει αυτά που ονειρευόταν: επιτυχημένη καριέρα, πλούσιο γάμο, ευτυχισμένη οικογένεια. Η Ντάμλα ζει στη σκιά: μόνη της, παλεύει να βγει στην επιφάνεια για να λάμψει.

Τι θα γίνει όταν η Ντάμλα γίνει ερωμένη του Μουράτ και βρεθεί εσκεμμένα στο δρόμο της Νεσλιχάν;

Η νέα ξένη δραματική σειρά «Αδίστακτη Ερωμένη» έρχεται στην οθόνη του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 18.50.

H Νεσλιχάν είναι μια γυναίκα που φαίνεται πως τα έχει όλα. Είναι όμορφη και ευκατάστατη, με δύο υπέροχα παιδιά και έναν άψογο σύζυγο, τον Μουράτ, που δούλεψε σκληρά στην επιχείρηση της οικογένειάς της για να ανέβει σε μια καλή θέση. Όμως η «τέλεια» ζωή της δεν είναι παρά ένα κάστρο χτισμένο στην άμμο. Ο πατέρας της εγκατέλειψε την οικογένεια όταν η Νεσλιχάν ήταν πολύ μικρή, η αδελφή της αυτοκτόνησε, και η εργασιομανής μητέρα της κλείστηκε στον δικό της κόσμο

. Πολλές γυναίκες στη θέση της θα είχαν ίσως κλονιστεί από αυτές τις εμπειρίες, όμως η Νεσλιχάν προσπάθησε πολύ για να παραμείνει ένας ανοιχτόκαρδος και αισιόδοξος άνθρωπος. Για όσους την ξέρουν και την αγαπούν, η Νεσλιχάν είναι μια γυναίκα που πάντα βοηθά όπου υπάρχει ανάγκη. Η Ντάμλα είναι μία νέα γυναίκα που επιδίωξε να γνωρίσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Νεσλιχάν. Όταν τα κατάφερε, η Νεσλιχάν νόμιζε ότι απέκτησε μία κολλητή φίλη, για την οποία είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα.

Όμως όλα θα αλλάξουν όταν η Νεσχλιχάν θα ανακαλύψει ότι ο άντρας της, ο Μουράτ, την απατά με την Ντάμλα. Ξαφνικά, ο κόσμος της Νεσλιχάν θα γκρεμιστεί μέσα σε μια στιγμή και όλα όσα θεωρούσε δεδομένα θα μολυνθούν από το δηλητήριο της αμφιβολίας. Τώρα το μόνο της μέλημα είναι να προστατεύσει τα παιδιά της και τον εαυτό της.

Όλα θα αλλάξουν σε μια στιγμή και η Νεσλιχάν θα γίνει κάποια άλλη…





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ