2023-02-24 15:00:04
Φωτογραφία για Εκατομμυριούχος: Επιστρέφει στο καθημερινό πρόγραμμα μετά το τέλος του Ράδιο Αρβύλα...



Με τα σενάρια για το τηλεοπτικό του ρόλο στον ΑΝΤ1 να ξεπερνούν κάποιες φορές τη φαντασία, αλλά και την επιθυμία ακόμα και του ίδιου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει προς το παρόν κλειδώσει πως την επόμενη σεζόν θα συνεχίσει να είναι οικοδεσπότης στον Εκατομμυριούχο.



Το τηλεπαιχνίδι που επέστρεψε κατόπιν επιθυμίας και του Γρηγόρη Αρναούτογλου και… πίεσης στη διοίκηση του σταθμού συνεχίζει να κερδίζει μερίδα του τηλεοπτικού κοινού τα σαββατοκύριακα με σκοπό να επανέλθει στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 αμέσως μετά το Πάσχα. 

Ωστόσο τις επόμενες ημέρες ξεκινούν ξανά τα γυρίσματα για τα τελευταία επεισόδια της φετινής σεζόν, αλλά οι μηχανές θα φουλάρουν με σκοπό να γυριστούν και πολλά για τις αρχές της επόμενης. Σύμφωνα μάλιστα με τον έως τώρα προγραμματισμό σε αυτό τον κύκλο γυρισμάτων υπολογίζεται να ολοκληρωθούν τα επεισόδια του Εκατομμυριούχου που θα προβάλλονται έως το τέλος της χρονιάς.



Και όσο αφορά τα σενάρια που ανέφερα πριν… και που τροφοδοτούνται… όχι από «άγνωστες πηγές»… να αναφέρω ότι εκκρεμεί να κλειδώσει ακόμα και το βραδινό talk show, το The 2Night Show, αλλά όπως όλα δείχνουν… τουλάχιστον αυτό θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν, έστω και με αλλαγές που πρέπει να γίνουν…!



Πηγή: newsit.gr – Γρηγόρης Μελάς



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ