2023-03-01 10:04:35
Φωτογραφία για Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Έσπασε η φωνή του Θάνου Πλεύρη – «Κατά βάση έχουμε νέο κόσμο» είπε για τα θύματα
«Οι συγγενείς έρχονται, τους διαβάζουμε τα ονόματα»

Έσπασε η φωνή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, στη διάρκεια των δηλώσεών του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. «Έχουμε μια τραγωδία. Στα νοσοκομεία μας βρίσκονται σε καλά χέρια οι τραυματίες, βρίσκονται σε καλή κατάσταση οι περισσότεροι από αυτούς. Μέχρι στιγμής όμως έχουμε 32 νεκρούς. Στο σύνολό τους έρχονται στο γενικό νοσοκομεία.

Οι συγγενείς έρχονται, τους διαβάζουμε τα ονόματα. Ξεκινάμε και τη διαδικασία να γίνει αναγνώριση για τους 32 ανθρώπους. Είναι τρομακτική διαδικασία για γονείς και για συγγενείς.

Οι ασθενείς κατά βάση είναι σε καλή κατάσταση υπάρχουν και κάποιοι που είναι πιο σοβαρά.

Είμαστε δίπλα σε αυτούς τους γονείς σε αυτούς τους συγγενείς. Αυτό που προέχει είναι να δείξουμε σε αυτές τις οικογένειες να περάσει η τραγωδία. Έχουμε φέρει και ψυχολόγους για τη στήριξή τους.

Κατά βάση έχουμε θύματα νέο κόσμο.

Αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι η περίθαλψη των ανθρώπων που είναι τραυματίες και η στήριξη των συγγενών που έχασαν τους ανθρώπους τους», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Θάνος Πλεύρης.

newsbeast.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ