2023-03-03 14:00:02
Φωτογραφία για Τραγωδία στα Τέμπη: «Ο γιος μου σκοτώθηκε επειδή σηκώθηκε να πάει στο μπαρ» – Βγήκε ζωντανή η κοπέλα του
Την ταυτοποίηση του γιου του περιμένει έξω από το νοσοκομείο ο Λυσίμαχος Παπάζογλου, o πατέρας ενός 22χρονου νεαρού που ακόμα συγκαταλέγεται στην λίστα με τους αγνοούμενους, μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού αναρωτιέται, μιλώντας στο newsit.gr: «Ποιες ελπίδες; Ταυτοποιήσεις των νεκρών θα γίνουν» και κάνει λόγο για «ατυχία και αδικία που έφυγε ο γιος μου μαζί με πολλά νέα παιδιά». Ο κ. Παπάζογλου μας αναφέρει ότι ο 22χρονος Γιώργος «ήταν στην Αθήνα, πήγε για ταξίδι αναψυχής τριών ημερών και επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη. Κατά τις 11 μας πήρε τηλέφωνό ότι είναι στην Λάρισα και ότι έχουν μία μικρή καθυστέρηση και θα έρθουν.

Και μετά από καμιά ώρα μας πήρε τηλέφωνο η φίλη του και μας είπε ότι έχει γίνει ένα ατύχημα και ότι εκείνη βγήκε έξω από το τρένο και ο Γιώργος λείπει και ότι δεν τον βρίσκει πουθενά. Πήραμε αμέσως στο κινητό του, φαινόταν απασχολημένο αλλά ήταν συνεχώς έτσι και αμέσως πήραμε το αυτοκίνητο και ήρθαμε εδώ. Είχε πάει στο κυλικείο να πάρει ένα νερό γι’αυτό και χάθηκε ενώ η κοπέλα που κάθησε στη θέση της σώθηκε. Ήταν στο τρίτο βαγόνι. Μεγάλη ατυχία και αδικία αλλά η ζωή έτσι είναι τελικά».


Ο πόνος του γονιού είναι αβάσταχτος και η οργή ξεχειλίζει. «Δεν πρόκειται να σταματήσει αυτό, θα το κουβαλάμε μέχρι να πεθάνουμε. Δυστυχώς το λυπηρό είναι ότι έφυγε ένα παιδί 22 ετών και έφυγαν πολλά νέα παιδιά. Αυτό είναι το μεγάλο πλήγμα που προκάλεσε αυτό το δυστύχημα. Στην Ελλάδα αυτά μάλλον θα συμβαίνουν για πάντα, γιατί δεν βάζουμε μυαλό ποτέ. Η Ελλάδα θα γίνει πολιτισμένη χώρα μόνο αν σκοτωθούμε όλοι μαζί και έρθουν από το εξωτερικό Έλληνες και φτιάξουν ξανά τη νέα Ελλάδα, αλλιώς ποτέ δεν πρόκειται να διορθωθεί η κατάσταση».

Ο άτυχος 22χρονος ήταν φοιτητής του Φυσικού και όπως αναφέρει ο πατέρας του: «η ζωή δεν είχε αρχίσει για αυτόν ακόμα, αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει τη ζωή του. Ποιες ελπίδες; Ταυτοποιήσεις των νεκρών θα γίνουν. Δεν περιγράφεται η αγωνία που ζούμε. Ο καθένας να κάνει διαχείριση της κρίσης αυτής με διαφορετικό τρόπο, αλλά είναι κάτι που εύχομαι να μην το πάθει κανένας για τα παιδιά του. Δεν θα φύγει ποτέ από τη ζωή μου. Δεν μπορώ να σας πω αν θα φύγει από το μυαλό μου. Η εικόνα του γιου φυσικά δεν θα φύγει απλά με τον καιρό μπορεί εξωτερικά να καλυτερεύσουμε αλλά μέσα μας θα έχουμε πάντα αυτό το πρόβλημα».

Ο πατέρας συγκλονίζει δε όταν λέει «το ποιος έφταιξε είναι κάτι που τώρα δεν με ενδιαφέρει. Δεν είμαι μηχανολόγος να σας πω ποιανού ήταν το λάθος, εγώ ξέρω το αποτέλεσμα. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι ότι σκοτώθηκαν άδικα πολλά νέα παιδιά» καταλήγει, μιλώντας στο newsit.gr ο πατέρας του άτυχου 22χρονου Γιώργου που αγνοείται από το μοιραίο βράδυ της Τρίτης.

Αποστολή Λάρισα: Άγγελος Λαμπίδης - newsit.gr

Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ