2023-03-03 20:09:33
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Σιωπηλή διαμαρτυρία για το δυστύχημα στα Τέμπη (εικόνες)
Αγρίνιο: Σιωπηλή διαμαρτυρία για το δυστύχημα στα Τέμπη.. Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Στο πλαίσιο αυτό, στο οποίο ο σπαραγμός είναι συνεχής και μεγάλος, σύλλογοι, συλλογικότητες και φορείς οργανώνουν δράσεις στην μνήμη των θυμάτων.

Νωρίτερα το απόγευμα εκατοντάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας διαδήλωσαν σιωπηλά στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, με αφορμή την εθνική τραγωδία που γράφτηκε στο σιδηρόδρομο, ενώ αντίστοιχη δράση πραγματοποίησε και νωρίτερα το απόγευμα και το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, επίσης στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Με τη λίστα των νεκρών συνεχώς να μεγαλώνει και με πολλούς να θεωρούν πως οι νεκροί θα ξεπεράσουν τον εκτιμώμενο αριθμό, ο κόσμος στο Αγρίνιο και την υπόλοιπη Ελλάδα βγήκε στις πλατείες των πόλεων για να διαμαρτυρηθεί.

Επίσης, τα γεγονότα που «μουδιάζουν» και στεναχωρούν ακόμη περισσότερο είναι πως για αρκετά θύματα της τραγωδίας τα συνεργεία διάσωσης που έσπευσαν στα Τέμπη συνέλεξαν μέλη του σώματος τους σε σακούλες, όπως επίσης πως υπάρχουν αποδείξεις πως αρκετοί που έχασαν τη ζωή τους δεν έχουν ακόμη αναζητηθεί από συγγενείς, φίλους ή γνωστούς.

Μέλη της συλλογικότητας «Αλληλεγγύη για Όλους» σχημάτισαν με αναμμένα κεράκια τη λέξη “Γιατί”.
sinidisi.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ