2023-03-05 14:30:05
Φωτογραφία για Τραγωδία στα Τέμπη: Φαίη Μαυραγάνη: Σε αμηχανία με πατέρα θύματος – «Νιώθω άβολα, ίσως και κακώς τον βγάλαμε»
Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπής Στουντιο με Θέα με την Φαίη Μαυραγάνη μίλησε ο Λυσίμαχος Παπάζογλου, καθηγητής στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ που έχασε τον 22χρονο γιο του Γιώργο στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα. Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε με κάποιον τρόπο, αν και δεν ξεπερνιέται 100%… αλλά η ζωή συνεχίζεται», είπε αρχικά ο κύριος Παπάζογλου εμφανώς συντετριμμένος, με τη Φαίη Μαυραγάνη να εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια.

«Ξέραμε από το πρωί της Τετάρτης ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Είμαι γιατρός και καταλάβαινα, εντάξει; Προχθές το βράδυ έγινε η ταυτοποίηση. Ο Γιώργος γύριζε από την Αθήνα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο άτυχος πατέρας και η παρουσιάστρια τον αποδέσμευσε.

«Λέμε όλες αυτές τις ημέρες ότι υπάρχουν οι νεκροί… υπάρχουν και οι ζωντανοί νεκροί, που είναι οι συγγενείς τους. Ίσως και κακώς τον βγάλαμε (σ.σ. τον κύριο Παπάζογλου). Δεν μπορείς τίποτα να πεις, τίποτα να ρωτήσεις. Σιωπή… δεν υπάρχει σε όλα τα πράγματα κουβέντα και νιώθω και άβολα με τον καλεσμένο μας», σημείωσε η Φαίη Μαυραγάνη στη συνέχεια, εμφανώς αμήχανη.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ