2023-03-08 15:00:06
Φωτογραφία για Καπαρώνει την πρώτη θέση στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός



Η βαθμολογία μετά και την τεράστια νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ με 77-70, φέρνει τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση με ρεκόρ 19-8. Ακολουθούν κατά σειρά η Ρεάλ (18-8) που έχει ματς λιγότερο, η Μπαρτσελόνα (18-9), η Φενέρ (16-9) με δύο ματς λιγότερα, ενώ στην 5η θέση είναι η Μονακό (16-10) και αυτή με ματς λιγότερο.

 Επί της ουσίας είναι οι ομάδες που θα δώσουν μάχη στις τελευταίες 7 αγωνιστικές για να βρεθούν στην τετράδα και όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Πέντε ομάδες που βρίσκονται μόλις σε τρεις νίκες διαφορά, με τον συσχετισμό να αναμένεται να αλλάξει ελαφρώς όταν ολοκληρωθούν και οι αναβληθέντες αγώνες λόγω του σεισμού στην Τουρκία. Αυτό που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι πως ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει κάτι πολύ σπουδαίο. Με όλες τις ομάδες που αναφέραμε, έχει 2/2 νίκες, εκτός από την Μονακό που είναι από πέρσι η ομάδα που δεν ταιριάζει καθόλου στα χαρακτηριστικά των ερυθρόλευκων και τους δυσκολεύει πολύ. Αυτό σημαίνει πως οι Πειραιώτες έχουν σχεδόν όλες τις ισοβαθμίες με τους άλλους διεκδικητές της τετράδας αλλά και της πρωτιάς εν προκειμένω
. Με την έως τώρα εικόνα δίκαια θεωρούνται πλέον το φαβορί για την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της Euroleague. Στα 7 ματς που απομένουν, υπάρχουν δύσκολες έξοδοι (Παρτιζάν, Ερυθρός Αστέρας) και το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά με 4 ματς στο ΣΕΦ όλα φαντάζουν ευνοϊκά. Γενικά όλα είναι πιθανά σε μια διοργάνωση που κάλλιστα ο πρώτος χάνει από τον τελευταίο σε μια βραδιά, όπως έχουμε δει πολλάκις.

athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ