2023-03-09 11:20:53
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας: Μία εκπομπή ρημάδα σας ενοχλεί... - Δεν μπορεί να ζούμε σε αυτήν την κοινωνία και να παίζεις μόνο Survivor...
Έξαλλος έγινε σήμερα (9/3)ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της εκπομπής, Το πρωινό και έστειλε το μήνυμά του «Αχ Θεέ μου! Τι να πω και τι να ομολογήσω. Μικρός ο πρόλογος σήμερα, όπως κι εχθές. Ξέρετε τι γίνεται; Όταν λέει κάποιος κάτι, καλό είναι να αποτυπώνουμε σε αναπαραγωγές αυτά που λέει και να μην αναπαράγουμε κάτι άλλο. Αναφέρομαι στα social media, ούτε φουσκώνω στα αποθεωτικά σχόλια, ούτε απογοητεύομαι στα αρνητικά.»!

Και πρόσθεσε: «Εγώ προσπαθώ να είμαι σταθερός. Είμαι περήφανος γι’ αυτή τη δημοσιογραφική ομάδα που έχω εδώ στην εκπομπή και πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Το έχω πει ότι εδώ έχουμε κάνει μία επιλογή από την αρχή της χρονιάς. Δεχτήκαμε κριτική και να σας πω κάτι, για να τελειώνουμε. Το σε ποια ζώνη παίζει μία εκπομπή, δε σημαίνει ότι έχει μία σκαλέτα όπως τη φαντάζεται κάποιος άλλος.»!

«Και δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι εσείς στην ελληνική τηλεόραση, αντί να ασχολείστε με τις δικές σας σκαλέτες και τις δικές σας εκπομπές
. Kάντε το! Έχω πει εγώ ποτέ κανείς τι θα κάνει; Μία εκπομπή ρημάδα σας ενοχλεί και βγαίνετε και λέτε πώς θα κάνουμε εμείς την εκπομπή μας! Τι σας κόφτει; Αφήστε να την κάνουμε όπως λέει η συνείδησή μας. Καταλάβατε ότι γίνανε κάποιες αλλαγές σε αυτή την εκπομπή, ότι έγινε δημοσιογραφική. Δεν είναι απόφαση δική μου αλλά του σταθμού. Και εγώ έτσι πρότεινα και πιστεύω ότι είναι η σύγχρονη τηλεόραση.»!

Σε άλλο σημείο ο παρουσιαστής του Πρωινό είπε: «Δεν μπορεί να ζούμε σε αυτήν την κοινωνία και να παίζεις μόνο Survivor. Τι να κάνουμε; Αυτή είναι η γνώμη μου. Ο σταθμός την άκουσε, επιβεβαιώνομαι. Δεν περιμένεις το τρένο για να επιβεβαιωθείς, βλέπεις συνολικά τι γίνεται. Θα το πληρώσουμε κάποιες φορές όταν θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα και ο κόσμος θα θέλει να χαλαρώσει και να δει Survivor; Είναι μία απόφαση που στηρίζω από την πρώτη ημέρα ο σταθμός, εγώ και η ομάδα.

Κοιτάξτε ποιοι είμαστε εδώ. Βλέπετε κανένα σταρ από ριάλιτι; Βλέπετε κανέναν απόφοιτο Survivor. Δεν έχουμε τη λάμψη του lifestyle σε αυτή την εκπομπή. Είμαστε δημοσιογράφοι. Θα λέμε την άποψή μας και σας παρακαλώ πάρα πολύ ασχοληθείτε με τα δικά σας και αφήστε εμάς να κάνουμε αυτό που η συνείδησή μας υπαγορεύει. Επίσης μην διαστρεβλώνετε αυτά που λέμε. Εχθές έκανα έναν μονόλογο που το είδα μετά και δεν μου άρεσε κιόλας. Είπα πώς αισθάνθηκα και είπα ότι βλέποντας να σφάζονται δύο γάιδαροι σε ξένο αχυρώνα».

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε:

Μπορεί και να πάνε και μακάρι να πάνε. Το ξαναλέω και μείνετε σε αυτό κύριοι που μου κάνετε κριτική. Δε με θλίβει το γεγονός πως κάποιοι τραγούδησαν. Πιστεύω πως μέσα τους το έχουν μετανιώσει. Με θλίβει ότι αυτοί που τραγούδησαν γνώριζαν πως τα μαγαζιά τους θα γέμιζαν με ανθρώπους που ήταν διατεθειμένοι να χορέψουν τσιφτετέλι και να διασκεδάσουν δύο μέρες μετά το μεγάλο θανατικό. Αυτό με ενόχλησε, η νοοτροπία ενός λαού. Δε με ενόχλησε κανένας τραγουδιστής. Για να το ξεκαθαρίσω. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Όχι για τη νοοτροπία, δεν πήγα να χορέψω. Εννοώ για τις δικές μου παραλείψεις, ευθύνες και λάθη…»!

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ