2023-03-11 20:50:44
Φωτογραφία για J2US: Η διαφορετική έναρξη του show... - Τι είπε ο παρουσιαστές και οι κριτές;
Τo J2US επέστρεψε λοιπόν σήμερα στον Alpha και ο Νίκος Κοκλώνης, επέλεξε αυτή τη φορά να μη κάνει μία από τις υπερβολικές εισόδους που μας έχει συνηθίσει. 

Ο παρουσιαστής λοιπόν προτίμησε να ξεκινήσει με το τραγούδι Sound of Silence και φόντο δεκάδες αστέρια να πέφτουν από τον ουρανό.

Τι είπε ο  Νίκος Κοκλώνης:

«Το J2US είναι ξανά εδώ όμως τίποτα δεν είναι ίδιο. Κι εμείς είμαστε σε σοκ, όπως κι εσείς από την τραγωδία. Επικρατεί θλίψη και πόνος. Αυτά που λέω είναι λίγα , τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους. Σήμερα επιστρέψαμε λίγο διαφορετικά, θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά. Θα μείνουμε μόνο στη διαγωνιστική διαδικασία», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Τα είπες όλα. Όλοι νιώθουμε περίεργα, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, υπάρχει αμηχανία», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Είναι δύσκολες οι μέρες που έχουμε περάσει και συνεχίζουμε να περνάμε. Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε. Θα προσπαθήσουμε όσο γίνεται να περάσουμε καλά για λίγες ώρες», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.


«Μαύρες σκοτεινές ημέρες αλλά τη στιγμή που σκέφτομαι τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι, μοιάζει η δική μου στεναχώρια σχεδόν γελοιογραφία. Πάμε, χωρίς υπερβολές, να μη κάνουμε ένα πάρτι ή μια γιορτή, να κάνουμε ένα παιχνίδι που θα μας απομακρύνει από το μαύρο», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Η καρδιά όλων μας έχει ραγίνει», τόνισε η Καίτη Γραμπή.

Σχόλιο: Σας έπεισαν;

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ